PACT POLITIC PETRU UN SIGUR CANDIDAT

Oameni noi în politica nu exista și sunt tot sistemul politic expirat și învechit. Oameni noi în politica vine prin schimbarea legii electorale și mai ales împotriva unui astfel de pact intre partidele politice parlamentare. Acum sunt în România 9 partide politice parlamentare ce nu sunt de loc loiale fata de milioane de voturi. Zero oameni noi în politica locala și centrala. România are nevoie de peste UN MILION de oameni noi în politica și nu de trăseși politici care virează după cum se schimba guvernele în România. Reducerea numărului de politicienii penali din partidele politice noi care sunt împotriva schimbarea politica de care are nevoie România de 30 de ani, este necesara.

1. Condamnarea protocoalelor secrete încheiate între instituțiile din sistemul judiciar și alte instituții. Justiția trebuie să fie independentă și transparentă.
2. Asigurarea și garantarea independenței judecătorilor față de influențele politice, cât și față de orice altă formă de presiune exercitată asupra acestora.
3. Garantarea și respectarea în totalitate, inclusiv prin procesul de legiferare, a prevederilor Cartei Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene și condamnarea publică a oricărei forme de abuz.
4. Armonizarea legislației românești la valorile și principiile europene pentru înlăturarea oricăror forme de discriminare din societatea românească.
5. Promovarea la nivelul Uniunii Europene a instituirii salariului minim european valabil pentru companiile care activează în mai multe state membre, astfel încât să se elimine discriminarea în privința salarizării pe teritoriul Uniunii.


Politicienii sunt obligați să țînă cont de ovința românilor exprimată la vot la alegerile europene din mai, sa nu schimbe guvernele pentru a crea instabilitate fiscala, și probleme grave la pensii.De aceea nu avem nevoie de Guvernul Ponta și Blaga la guvernare pentru un nou Colectiv. Proiectul pentru pact privind partidele politice în afara legii, ar trebuie sa vina din urma organizaăroii unor alegeri libere, locale și electorale. Pact de colaborare cu regimul Băsecu, regimul Ponta și regimul Blaga, afirma ca avem de tras mult și bine tot timpul. Codurile penale nu au nevoie sa fie vopsite de cătare resturile penale și penale, ai răsăpunurile la alegerile europene din  mai, au fost cât se poate de bine publicate. În plus, trebuie rezolvate, odatăă pentru totdeauna, problemele de până acum legate de exercitarea dreptului la vot ATât în țară, cât și în Diaspora sa aibăă dreptul la vot prin omului la vot în totaă sfera europeana. Cine înrădește dreptul cuiva sa nu voteze , sa facă bine sa nu mai candideze în sfera politica Românască. Nu este nevoie de pacte politice și sa atragă miliarde de euro de la vânăzărea de parlamentarii îNT-o noua tabăar politica, pentru o noua lovitura de stat paramilitara . Pactul politic intre toate partidele parlamentare confirma ca România nu mai are de mult opozite politica și toate partidele parlamentare sunt la guvernarea de interese și zero principii și doctrina lor politica este o lozinca politica meschina în forma catifelata. 

www.ziaruviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro