PACE POLITICA DIN ROMÂNIA SE AFLĂ IN EXTERNĂ

 

 

Pacea politică internă asupra politicii externe si pentru libertatea democratică se află in centru politicii extrene ale României. Interesul României este mai presus de orice, pentru ca aceasta tara democratică este tara care face numai bine marilor puterii de pe arena occidentală. Interesele poporului român, sunt in care vor ajuta si pe alte tarii sa vada cum se face bine de astfel, guvernele europene au vazut ca România, nu face discriminare politică şi economică cu tarile mari şi mici, si din potrivă are relatii extraordinare din punctul de vedere cu marile puterii şi cu tarile mici.

In lumina acestor sapte obiective fundamentale, vom vedea mai multă deschidere din partea României pe arena politică internatională, deoarece politică internă se modernizează asupra politicii internationale de bună calitate şi regionale. Potrivit politicii externe şi despre marele viziunii de tara in zona politică pro europeane şi cu accentul pe democratizarea politicii externe, este vadită de o refacere de noi reforme in materie de politică regională, care contribuie extrem mult in România , prin mega valorilor culturale şi afaceri europene prin noua ordine politică mondială, care este la inceput de drum pentru politică internatională.

 

Toate tarile de pe planeta noastră, şi in special federatiei Rusiei, care se află in conflict cu afacerilor europene, dar nu si cu România, dar din cauza conflictului de pace cu Ucrania, a beneficiat de milioane de stabilitate economică şi de politică externă din partea statului român. Nu de mâna a doua şi de prima mana, si pentru asta trebuie sa aibă grijă ce face cu politica externă, cand vine vorba despre România.

 

Pentru un lider politic asa cum se declară carismatic, care ar trebuie sa se gândeasca la soarta milioanele de persoane care sunt condamnate prin razboiul civil,  de sclaviei economică pe arena internatională şi de noua ordine mondială, care contează cum se gândeste pentru atragerii de prosperitate occidentală, nu din cauza ca va fie vazută ca o politică ai marele genocid contra umanitatii şi pentru exonerarea de alte ,,cadavre politice” din lumea a trei şi care spun că au paletă spre o noua viziune in jocul politicii internationale.

 

Toate statele mari şi mici si care comunică pe partea economică şi de resurselor umane cu poporul român, au beneficiat din partea României, de cele mai inalte privilegii, precum o rata a inflatiei de sub 2 la sută, o cresterea somajului mai mică de cât in România, o scadere a investitiilor cu peste 15 la sută, deoarece România are grijă de fiecare tara din punctul de vedere economic si socio, astfel spus, respectă drepturile fundamenale ale umanitatii şi nu se uită la puterea financiară, care se află in gestiunea marilor state europene sau terte.

 

Privind politica externă de regiune ale României, se gândeste cu o noua vziune cu multe transferuri de cultură şi valorii umane prin experientă românilor care sunt la muncă pe alte meleguri extren, şi care contribuie, de plin la cresterea economică din partea statului respectiv. Dezvoltarea economică care este mai mare la unele state europene fata de România, este si datorită faptului ca comunica pe partea financiară cu România, potrivit ratei a inflatiei de sub 11 la sută, o crestere economică de 7 la sută, pentru federatia Rusiei,  chiar mai ridicată de cat se află in România, care aceasta revarsare de aur produce o coruptie generală.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.