ORICUM NU TRAIESC DIN SCRIS SI SUNT PROPRIUL SCLAV AL PARTIDELE POLITICE CARE PROFITA DE NAIVITATEA CELOR DIN PRESA

In raportul cu dreptruile omului, probabil niciun partid parlamentar in anul 2019, care nu vrea sa fie la guvernare pentru egalitatea de sanse si de tratamen egal la viata publica. Egalitatea sanselor, ar fi meritul sa fie in adoptarea si intergarea Romaniei, la mai departe. Cu o clasa politica tot mai dezbinata si liderii politici duminica vor vota din noua ciuma penalilor de lux, care vor da alte ordonante de urgenta privind promovarea privilegilor politicienilor la viata publica. Cuz zero drepturile omului tot mai in scadere nu se face o folare si devine primavara in cadrul Parlamentului Romaniei.

Demagogia si traversarea unor trsesiti politici care migreaza ca ciorele negre, la alt partid politic si la care se face ravagii la reprezentarea romanilor in Parlament . Lipsa de egalitatea sanselor, la viata publica in campania electorala, a spus extrem de multe si a aratat cum suntem o tara din punctul de vedere politic, care nu respectam de loc conceptele ale dreptruilor omului. Dreptruile omului nu sunt un lux si au devenit un lux, pentru majoritatea romanilor cu drept de vot, deoarece nu prea au acces la dezbatere publica si la deptul la viata din punctul de vedere economic si financiar. De avea tot mai multe partide politice care lupta impotriva Romaniei si impotriva dreptruilor omului, este un esesc politic si care atrage consetintele pe termen lung si durabil.

Lipsa de reforma si integrare sociala si multa inegalitate politica pe piata muncii in domeniile publice sectoriale si in momentul ridicarii sclaviei severa, ca carte de vizita a tratatelor partidelor politice sunt forme de manifestare ale discriminarea politica si multa discriminare de gen la aria de domeniul public. Exportul de sclaviei politica se vede cum marile partide politice fictive si cimentate in multe dosarele de coruptiei si contracte cu miliarde de euro cu statul roman, a facut ca resursa umana sa fie un obiect si robot al traficului de finta umana si sa fie un model de exploatare in actele normative si cele traduce in limba romana.

Boala penalilor de la guvernarea lor si care pretinde ca sunt partide bune de guvernare in alegerile eruopene, au promovat cea mai mizerabila forma politica in campania de trimiterea spre Uniunea Europeana membrii ai Romaniei in Parlamentul European. Nu promoveaza ridicarea nivelului de trai si promoveaza clinetlismului economic si trafic de expolatarea de romani la multa munca la negru cu fara forme legale. In Romania, sa creat mai mult de cat de munca slaba si au exportat tot in viata publica un nivel de acoperie al decajelor economice si sociale si de educatiei la cel mai slab nivel. Pentru a trai Romania fie pe alta raport al Dreptruile omului si cele prevazute in documentele si tratatele cu caracter international, a trebui dizolvat tot Parlamentul si pus in locul coziilor de topaore, femei de serviciu si produse politice exprate, oamenii capabil cu expertiza profesionala si cu o manifestare larga spre sectroul public. Au venit tot cei care au facut studii superioare la firme private din afara Romaniei, iar cei cu studii superioare la contortiul universitatilor de stat din ROmania, sunt trimisi sa munceasca la munca auxiliara la negru pentru un euro ziua de munca.

Drepturile omului ne vorbeste despre dreptul la viata publica, dreptrul la egalitatea a sanelor, dreptul la vot, dreptul la aparare si securitate si protectiei sociala si economica, al elietele politice si reprentanti tuturor partidelor politice care abar nu au despre drepturile si drepturile omului, insemna expresiei sa votezii pe toti parventii din lumea interlopa.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro