ORDINEA PARTIDELOR DUPĂ PUTEREA POLITICĂ

Conform ultimelor analize, PSD e la sub 30 la sută acum, împreună cu 3 partide private, după prigoana baronilor, inundaţiilor şi cresterii masive a evaziunii fiscale din spitalele româneşti şi de pe câmpul muncii din Romania.

Mergeţi la vot în număr foarte mare, pentru evitarea fraudărilor alegerilor europene de către clientela politică privată, şi că o prezenţa a romanilor de peste 55 la sută, este foarte importantă în rândul partidelor mai mici şi mai mari din România, astfel încât prezenţa romanilor în număr mare, va face dreptate politică şi va reduce din numărul de baronii cu dosare penale de coruptie în formă avansată.

 

Potrivit celui mai nou sondaj de opinie publică pentru alegerile europene, prevede că partidele cu milioane de voturi, sunt la zona partidelor de centru-dreapta şi în creştere.

 

Dintre cei care şi-au declarat încrederea de a vota la alegerile europene din 25 mai 2014, sunt următoarele partide.

 

PSD cu alte partide de 1 la sută, la sub 30 la sută. PDL are un credit electoral 17-2o la sută. PMP are un credit electoral compus din două cifre, precum 14-17 la sută. PNL de la sub 15 la sută, la peste 18 la sută, dintre romani. De remarcat cel mai nou partid de centru-dreapta, înregistrează cele mai multe voturi, fiind pe cel mai mare val politic.

 

Partidele care vor avea cele mai mari surprize politice din cauza lor şi nu al electoratului român, vor fi partidele private de la guvernare, care nu au măsuri economice serioase, privind creşterea numărului de oferte de muncă, din partea parlamentarilor care girează politic în Parlament, pentru Guvernul ponta 3.

 

67 la sută, dintre romanii, au declarat că nu vin la urne în număr mare, deoarece sunt nemulţumiţi de activitatea politică din partea tuturor partidelor parlamentare, iar 79 la suta, dintre romanii vor protesta în număr mare în stradă în fata tuturor Secţiilor de votare, deoarece are cea mai slaba ofertă electorală din partea partidelor private.

Majoritatea romanilor cu drept de vot, îşi doresc din  tot sufletul ca problema locurilor de muncă să fie rezolvate cât se poate de repede, de actuala clasa politică, care este plină de privilegii politice, sau de nivelul de trai care scade şi de combaterea corupţiei şi a sărăciei, spun peste 5000 de persoane cu drept de vot, din ţara lor mamă şi tată.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

One Response to “ORDINEA PARTIDELOR DUPĂ PUTEREA POLITICĂ”

  1. Am urmărit cum se prezintă partidele pt alegeri spune:

    Am urmarit cu foarte multa atentie cum s-au stabilit acum candidatii pentru europarlamentare si sunt nu numai dezamagita ci si extrem de dezgustata. Totul e minciuna, manipulare, hotie, aranjament la mica sau marea intelegere. Castigatorul/castigatorii se stabilesc in spatele usilor inchise.Sa fie clar macar pentru cei care mai gandesc oleaca – romanii nu aleg, romanii doar voteaza, sunt cei care pun stampila. Atat!

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro