OPOZITIA INCEARCA O NOUA LOVITURA DE STAT

 

Opozitia politica din cadrul Guvernului PSD incearca o noua lovitura de stat, deoarece nu are alternativa politica privind remanierea Guvernului PSD 3 in continuare. Guvernul inca nu isi prezinta o agenda politica de guvernare pe termen mic avand in vedere ca avem cea mai mare criza politica ce produce efecte devastatoare asupra lipsa reformei si masurilor economice in sectorul privat si consolidarea democratiei si statul de drept, care inca este un impediment asupra sistemului politic.

 

 

De ce tace liderii PSD ? De ce nu-au venit cu solutii si remedierea conflictele intre societatea civila si clasa politica. De ce sunt adusi instigatorii la Proteste cu autocare de catre toti liderii politici? De ce nu sunt scosi dintre prostestarari pe cei care fac scandal si tulbura ordinea publica? De ce tace liderii PSD si Guvernul se dezice asupra faptelor anti sociale de ultimele zile si nu are un plan de relansarea sistemului politic din Romania.. Este un act de tradare care nu rezolva de loc dezbinarea dintre protestatarii care inca nu au pentru cine sa vine la vot, fiind ei singura alternativa politica durabila si serioasa.

Des[re ultimele proteste anti coruptiei sunt ca nu avem de loc reforme seriioase, pentru functinoarea economiei, reducerea taxele si fiscale, crearea de locuri de munca si consolidarea sectorului privat sa atraga noi oferte de munca la bine platite. Democratiea din Romania este impotriva statului de drept, nu are efecte pozitive si efecte defensive asupra luptei impotriva independenta justitiei si zero Justitiei sociala de prima mana. Nu a fost de loc croite reforme politice si consolidarea cresterii economice pentru combaterii luptiei anticoruptiei de mai bine de 27 de ani, iar milioane de romani sunt in fiecare zi de zi in strada pentru declansarea procedurii de alegerilor anticipate mai devreme .

Guvernul PSD si liderii actului guvernamental nu vor sa cultive noi negocierii cu manifestatii, deoarece considera ca sunt  impotriva guvernarii sale si care creeaza doar conflicte de rang inalt pentru privatizarea violentei domestice impotriva celor care sunt voturile si au de ce sa protesteze in marile orase mari ale Romaniei.

Analiza politica noua>>

Pentru toate guvernele PSD ALDE protestele au fost lansate in toata Romania, iar protestul Diasporei, a pus la zi pe multi liderii politici.Evenimentele politice au fost tot mai multe a devenit cunoscute, neficial, si sub Mineriada PSD din nou. Nu se face nimic in acesta tara de 28 de ani, de cat milioane de romani in loc sa vina la vot, ies in strada si isi spun problemele lor de zi cu zi.Au fost schimbate multe guvern cu lansarea de proteste politice pentru sistematizarea, unificarea si asigurarea unui guvern administrativ si nu politic. Guvernele se schimb foarte repede in aceasta tara de sub multa dezvoltare politica si care au numai partide politice care continua lupta impotriva manifestatii de orice culoare politica.

Nu mai exista nicio tara din Uniunea Europeana care sa fie asa de mult corupta si care nu are respect si voteaza legii in favoarea criminalii care acum sunt preocupati de modernizarea coruptiei si saraciei si sclaviei severa. Nu exista de loc guvernarea majoritatea romanilor, este o guvernare corupta si partidele politice  sunt  toate pline de astfel de penalii pe functii publice si care de pe scena politica romaneasca , a subminat economia si progresele nationale ale romanilor iar milioane de romanii lucreaza si au doua surse de venit si salarii de mii de euro in Uniunea Europeana.  Si in Romania locurile de munca au ramas sa fie platite la sub 200 de euro, cu peste 300 de ore de munca,o a devarata coruptie si evaziune fiscala se vadeste si se consuma pe campul muncii din toata Romania.

www.ziarulviitor.ro

 

 

 

 

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “OPOZITIA INCEARCA O NOUA LOVITURA DE STAT”

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor