OMUL, NU ÎI PLACE SĂ FIE PENTRU DUMNEZEU PENTRU CĂ O DUCE BINE

Omul, nu îi place să fie pentru Dumnezeu, pentru că o duce bine, din toate punctele de vedere economice şi nu îl interesează ca aproapele lui o duce mai rău din cauza lui. Mă, când sunteţi tulburaţi spune rugăciunea minţi de 10 ori. ,,Doamne Iisuse Hristoase miluieşte-mă”. Cei care cred în minuni, neagă faptul că Dumnezeu se poate descoperi lumii, fiindcă minunea nu este altceva decât revelaţia lui Dumnezeu.

În lume stai departe de oamenii care îţi micşorează ambiţia. Doamne viitorului pot fi citite în comportamentul nostru şi al tinerilor de azi. Găseşte prieteni în zile bune pentru a-i putea încerca în zilele rele. Nimic nu se întâmplă accidental. Eşti exact unde soarta vrea să fie. Nu te îngrijora. Puneţi încrederea în Dumnezeu. El are o rezolvare pentru fiecare prolemă.

 

 

Credinţa înseamnă curajul de a face primul pas chiar dacă nu vezi toată scara vieţii. Tuturor persoanelor slabe pe care le-am întâlnit în viaţa mea, le mulţumesc, pentru că m-au învăţat exact acum nu vreau să devin. Dragostea lui Dumnezeu este foc arzător. Omul, până nu slujeşte, stăpân nu ajunge. Niciodată să nu te dai bătut pentru ceva ce iubeşti cu adevărat. Familia este cel mai frumos cadou din partea lui Dumnezeu.

 

Fără Dumnezeu tote sunt lipsite de bucurie, fără sens şi întunecate. Dumnezeu ne dă întotdeauna ce este mai bine decât îl lăsăm pe el să aleagă pentru noi. Dumnezeu este prea bun ca să fie crud, prea înţelept ca să greşească, prea puternic ca să scape lucrurile de sub control şi prea iubitor că să te părăsească.

 

Dacă cineva nu a greşit niciodată, înseamnă că nu a încercat să facă nimic nou. Fericit ori nefericit, omul care are nevoie de alt om, căci nu trăieşte decât pe jumătate când trăeşti doar pentru el. Rareori lucrurile sunt ceea ce par a fi. Priveşte dincolo de ele. Răutatea a înfrânt pe Dumnezeul Iubirii, dar se va înfrânge de la Dumnezeu Judecăţii.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!