OMUL, NU ÎI PLACE SĂ FIE PENTRU DUMNEZEU PENTRU CĂ O DUCE BINE

Omul, nu îi place să fie pentru Dumnezeu, pentru că o duce bine, din toate punctele de vedere economice şi nu îl interesează ca aproapele lui o duce mai rău din cauza lui. Mă, când sunteţi tulburaţi spune rugăciunea minţi de 10 ori. ,,Doamne Iisuse Hristoase miluieşte-mă”. Cei care cred în minuni, neagă faptul că Dumnezeu se poate descoperi lumii, fiindcă minunea nu este altceva decât revelaţia lui Dumnezeu.

În lume stai departe de oamenii care îţi micşorează ambiţia. Doamne viitorului pot fi citite în comportamentul nostru şi al tinerilor de azi. Găseşte prieteni în zile bune pentru a-i putea încerca în zilele rele. Nimic nu se întâmplă accidental. Eşti exact unde soarta vrea să fie. Nu te îngrijora. Puneţi încrederea în Dumnezeu. El are o rezolvare pentru fiecare prolemă.

 

 

Credinţa înseamnă curajul de a face primul pas chiar dacă nu vezi toată scara vieţii. Tuturor persoanelor slabe pe care le-am întâlnit în viaţa mea, le mulţumesc, pentru că m-au învăţat exact acum nu vreau să devin. Dragostea lui Dumnezeu este foc arzător. Omul, până nu slujeşte, stăpân nu ajunge. Niciodată să nu te dai bătut pentru ceva ce iubeşti cu adevărat. Familia este cel mai frumos cadou din partea lui Dumnezeu.

 

Fără Dumnezeu tote sunt lipsite de bucurie, fără sens şi întunecate. Dumnezeu ne dă întotdeauna ce este mai bine decât îl lăsăm pe el să aleagă pentru noi. Dumnezeu este prea bun ca să fie crud, prea înţelept ca să greşească, prea puternic ca să scape lucrurile de sub control şi prea iubitor că să te părăsească.

 

Dacă cineva nu a greşit niciodată, înseamnă că nu a încercat să facă nimic nou. Fericit ori nefericit, omul care are nevoie de alt om, căci nu trăieşte decât pe jumătate când trăeşti doar pentru el. Rareori lucrurile sunt ceea ce par a fi. Priveşte dincolo de ele. Răutatea a înfrânt pe Dumnezeul Iubirii, dar se va înfrânge de la Dumnezeu Judecăţii.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.