OFERTA POLITICĂ NU TREBUIE SĂ FIE EXPIRATĂ

Oferta politică din partea partidelor de la guvernare, pentru alegerile prezidenţiale din 2 si 16 noiembrie 2014, nu trebuie să cuprindă rebuturi politice  de la guvernare, care prevede în toate procesele de guvernare comună, abuzuri de puteri şi vânzarea intereselor economice şi umane ale României, pe bani de nimic. Actuala majoritate parlamentară cu cele mai multe partide private la puterea statului roman, prevede cel mai mare produs politic şi expirat din toate punctele de vedere politice şi economice  în continuare.

 

Din păcate pentru România, rebuturile politice de la ciolane de lux şi care nu au programe economice pentru guvernarea ţării, la zona creşterii economice şi care înseamnă milioane de oferte muncă pe câmpul muncii, se joacă de guvernare, preferând să stea toată ziua la canalul de mass-media, spălând creiere la milioane mari de romanii cu drept de vot şi cu fără locuri de muncă acum, şi confirmând că nu are guvernul ponta 3, capacitatea politică şi economică, la actualele probleme mari din zona romanilor bătuţii de soartă, de către partidele private care sunt foarte multe.

 

Oferta politică de la guvernare, nu prevede programe politice democratice şi cu accent sociale, iar viziunea economică de modernizarea sectorului economic privat, nu prevede, deoarece guvernul ponta 3, este o guvernare plină de taxe şi impozite la fără număr, adică cu cele mai multe măsuri de austeritate, prin indexarea poverii fiscale în toate domeniile economice şi umane. O ţară democratică prevede şi democraţiei economică, dar România este guvernată de actuala majoritate parlamentară prin ordonaţe de urgenţă şi distrugerea puterii legislative, adică Parlamentul este cea mai mare slugă politică, a guvernului Ponta 3, şi nu invers cum prevede cartea fundamentală.

 

Pe ofertele politice pentru alegerile prezidenţiale, prevede privatizarea independenţiei pe Justitiei, la partidele private şi reducerea statului de drept, adică să fie sluga politic şi economică ale partidelor private şi pline de clientelă politică şi cu dosare penale pentru coruptie, din partea guvernului ponta 3, care este cele mai corupt guvern din clubul Uniunii Europene din toate punctele de politice-

 

România este în oficial în recesiune tehnică economică, nivelul de trai a scăzut tot mai rău, promovând sclavia severă şi vânzarea de milioane de romanii pe alte meleaguri străine, cu fără dreptul la muncă legală, sau asigurări sociale şi de sănătate. Cea mai mare realizarea politică al guvernului ponta 3, a fost reducerea masivă a investiţiilor străine directe, cu peste 40 la sută, agravând accelerarea crizei economice şi extinderea de noi măsuri de austeritate, programate pentru noul guvern, după alegerile prezidenţiale.

 

Candidaţii la alegerile prezidenţiale, trebuie să fie cu proiecte mari şi durabile de tara, privind libertatea statului de drept şi economică, adică independenţa asupra comisiilor de judecată de pe teritoriul Uniunii Europene. Toate proiectele de ţară şi de viitor, trebuie să prevadă abolirea sclaviei severe şi eradicarea de vânzarea de cetătenţii romani de la munca ieftină, astfel încât modernizarea democratică şi puterea politică ale românilor să fie la nivelul clubului Uniunii Europene.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro