OFERTA POLITICA DIN PARTEA PSD SI ALDE SI ALTE PARTIDE DE 3 LA SUTA, PENTRU SEFIA DNA

 

Au fost lansate mai multe nume de liderii politici penalii cu dovezi grave si doveditoare pentru faptele grave de afaceri de coruptiei in misiunea administratiei publice locale si mai ales in cadrul Parlamentului, care si-au permis sa si depuna candidaturile pentru functia de procuror sef la DNA, pentru combaterea coruptiei si politicieni penali de pe functii publice in mandatul 2018-2020. , Deoarece acum nu exista niciun candidat din sistemul judiciar romanesc in a onora functia de guvernator al faptelor de corutpiei de pe teritoriul al Romaniei. .

In ciuda faptului, ca nu exista de loc niciun nume de persoane publica si cu experienta doveditoare, sefii penalilor din actuala majoritate parlamnetara se declara convinsi ca legile Justitiei vor fii vopsite si modificate sau mai ales croite dupa turma penalilor din arcul guvernamental, deoarece sa faca ei mai bine afaceri de coruptiei cu altii oameni de afaceri si care sunt parlamentari si politicienii de elita .

Pana la ora actuala , nu exista o posibilitate de a prelua acest post de catre o conducere formata de 150 de procurorii DNA. Tandemul Dragnea, Taricenu si Vasilica, se declara ca sunt la lupta impotriva separatei puterilor in stat democratic. Cand vine vorba despre Justitiei si Independenta procurorilor si judecatorilor de factorul politic decizional. Ne dovedeste inca o data ca politicienii penalii vor sa controlezeze tot mai bine si gestioneaze toate dosarele de pe rol din toate Tribunalele din tara.

DNA ca parchet specializat in lupa impotriva politicienilor penalii a scos la nafatlina, din 2005, pentru anul 2018, peste 800 de dosare penale cu politicienii grei si de top, din toate partidele politice parlamentare, care astfel incat sa nu mai ocupe pe functii publice si sa fie creditori de credite publice.

O analiza despre imapactul luptei impotriva coruptiei si saraciei severa la maxima din Romania, arata ca lupa impotriva coruptii politicii pe functii publice la sectorul public, este necesara si este de astfle nevoie de condamnarii la comanda politica. Stirie zile, Toader si Dragnea, care au modificat cele mai importante legii ale Sistemului Judiciar din Romania, nu sunt la nivelul de drepturilor omului, au mari probleme grave, deoarece nu respecta drepturile civile, si mai ales fundamentale. SE vorbeste despre cum liderii penalii, vor sa numeasca o vedeta TV sau din partea partidului penalilor sa conduca lupta impotriva coruptiei din Romania, la cheremul penalilor si care au dosare penale in curs si pe rol pentru faptele grave de coruptiei in forma calificata.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !