OFERTA POLITICĂ CU NIMIC NOU

Parlamentarii de la guvernare nu au teme electorale serioase, având în vedere ca pentru alegerile europene din 25 mai 2014, sunt dezbateri politice aprinse înaintea alegerilor europarlamentare, care se anunţă cu foarte mari schimbări politice radicale.

Majoritatea parlamentară a guvernului USD, de la PSD, este pusă în discuţie, să facă alianţe politice secrete, având în vedere ca opoziţia politică este tot mai democratică sperând ca alegerile vor veni cu veşti bune pentru toate partidele de centru-dreapta.

 

 

În prezent, partidele de centru-dreapta, au un scor electoral în continuare compus din două cifre, reprezentând peste 60 la sută, pentru alegerilor europarlamentare de pe teritoriul Uniunii Europene.

 

Alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, va aduce o nouă majoritate parlamentară foarte serioasă, cu oferte legislative de înaltă calitate şi cu accent pe problemele economice reale din actuala infrastructurii economice şi sociale, care prevede acum lipsă de milioane de noi locuri de muncă, la milioane de romanii cu fără resurse financiare din partea nimănui.

 

Dacă predicţiile experţilor se vor dovedi, nici o tabără politică nu va fi în măsură să îşi impună priorităţile, deoarece alegerile europene sunt cu mari schimbări politice pe actuala arenă politică europeană şi în special în România.

 

Temele electorale ale partidelor de centru-dreapta, sunt din partea tuturor partidelor de centru-dreapta, foarte democratice şi cu o politică economică foarte vie, fiind vorba de milioane mari de probleme economice şi financiare, care nu sprijină în continuare relansarea economică şi a nivelului de trai.

 

Va fi cea mai grea lovitură politică pentru România, când partidele de 1 la sută, şi pline de clientela politică, precum baieţii cu dosare penale de coruptie în formă avansată, îl pune candidat pe actualul premier de la PSD, să candideze din partea penalilor, pentru distrugerea statului de drept, care abia nu a fost privatizat în anul 2014, la clientela politică de la partidele privată, din sub umbrela politică USD, precum PSD.

 

Prevenirea crizelor financiare, economice şi politice, precum combaterea sărăciei şi sclaviei moderne, sunt priorităţile fundamentale  ale ZiarulViitor.ro în continuare. 

 

ZiarulViitor.ro

 

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

One Response to “OFERTA POLITICĂ CU NIMIC NOU”

  1. Oferta politică cu nimic nou spune:

    Prevenirea crizelor financiare, economice şi politice, precum combaterea sărăciei şi sclaviei moderne, sunt priorităţile fundamentale ale ZiarulViitor.ro în continuare.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro