OFERTA ELECTORALA SA FIE MAI BUNA

Oferta electorala sa fie mai buna ,astfel încât sa avem oameni de stat sa facă ceva și pentru târa asta. Lipsa unui Program de târa care sa pună partide politice la munca din punctul de vedere politic și social pentru a fizica și sport politic național ar fi cu prioritate pentru independenta ROMÂNIEI. România , care a fost și va rămâne o târa foarte săraca și în contextul în care majoritatea dintre romani au grave probele financiare. Indiferent de culoare politica a guvernării centrale și cu toate partidele parlamentare din Parlament, au obligația sa nu mai fie doar de decor și datoria civica și sa aibă proiecte normative legislative sa fie formulate în favoare oamenilor.

Clasa politica a derivat mult și sunt parlamentarii care sunt în Parlament care se reprezinta pe ei și clientela selectiva de corupți, votează și își creează numai bonduri fiscale și pensii speciale de lux, pentru manipulare, minciuna și lipsa de activitate sociala de caritabile. Revizuirea Constitutie , nu trebuie sa fie construita o majoritate sa fie în lupta împotriva tot mai mult ale drepturilor omului, dreptul la viata, dreptul la contract social și la garantarea educației gratuita și acordare de burse pentru elevii, fiind tot drepturi universale pentru o societate normala și problematica economia care nu funcționează de loc economia târa și protecția sociala.

Statul Roman prin toate partidele politice are cele mai grave probleme și populația tarii nu mai au de loc încredere în majoritatea aleșilor locale, parlamentari și nu numai. Nu mai merge lozul în plic sa nu ai u programul de guvernare de târa și în care ai tot mai multe zile, și plecări de milioane de romani din România după un trai mai bun într-o târa membra europeana, și sa câștigi voturi pe gratis și sa Devei golanul golanilor este intolerabil și care societatea Românească va avea mult de suferit. Partidele politice și asociații electorale au schițat mai multe proiecte pe care vor sa aibă un câștig în cadrul unui nou tur de scrutin electoral , devianții și aliniați mentali și care nu produc de loc în viata publica de guvernare.

România de la atâta stat de drept și independenta Justiției de factorii politici a devenit o ara lipsita de independenta Justiției Sociale care nu are de loc garanți sigure, România are propriile sale problemele și destul de grave și nu numai. Avem nevoie de un candidat la funcția de șef instituțiile publice, și nu o persoana de decor de flori și care sa manipuleze și amputeze drepturile civile și electorale ale romanilor din cauza ca sunt grave probleme economice și în cadrul un proiect național pentru combaterea sclaviei și traficului de persoane de pe piața muncii.

Drepturile omului nu sunt în forma masiva la nivelul angajat și angajați și sunt milioane de romani cu zero forme legale și mai ales muncesc pentru un sac de cartofi, pentru o sursa de venit privind condițiile mizerabile și lipsa de forme legale la dreptul la îngrijire sanitara și dreptarul la pensie .   Viziunea unui program politic provocat multe scandaluri și modifica comportamentul actorilor politici și când mutația de caractere vor merge spre guvernare la cere cum sa ai instrumente în favoarea penalilor de orice lot. Produsele politice penale din astfel fel cu Sloganul cu fără penalii șnit cu mai multi penalii în viata publica de sus pana în jos. Adevărata alternativa politica și cu ambele partide de opozitei care nu au făcut de loc opozite la adresa tuturor guvernelor PSD-ALDE, se cred ca sunt zeii și ca vor face minuni când vor veni ei la guvernare, partidele PNL SI cu mai multi penalii în viata publica vor cere statului roman numai contracte publice cu statul și vor distruge tot ce mai funcționează în România, pe lipsa unui segment de partide politice serioase sa protejeze România de cele mai grave abuzu-i legislative și domestice în viata publica de zi cu zi.


Trebuie eliberați toți afaceriști din PNL SI USR din viata publica, vor toca tocați banii publici cu contratele publice și vor submina economia târa și mai mult. Realitatea, este ca liderii sunt mai rai și vor produce manipulare și for lua puterea politica a oamenilor din România, cu forța și nu vor face nimic când vor ateriza la guvernare, doar gura sunt de ei, și vor da miliarde de euro pe programele de partide politice pentru modernizarea căpruilor penale și vor creadă zero infrastructura de drumuri și infrastructura sociala de care are nevoie România, de la sănătate publica și asistenta sociala .

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor