OFERTA ELECTORALA DE AZI

  


Oferta electorala de azi, din partea tuturor partidelor politice pentru alegerilor europene, tot mai slaba de la 100 de ani, astfel incat nu a fost niciodata un regim politic mai prost de cat cel care e azi in cadrul Parlamentului national, si prevede multe partide politice tot mai nasoale si pline de probleme penale si care nu vor sa guverneze pentru tara noastra.

Pentru toate partidele parlamentare , e mult mai interesant sa -i pui monstre epanle pe listele electorale permanente de cat sa aduce o schimbare politica viabila. La 100 de ani, Romania, nu a avut o astfel de gandire politica impotriva multor milioane de romani care lucreaza pentru un loc de munca si un nivel de trai mai ridicat in Diaspora. Prartidele politice inca nu au lansat un Program de guvernare serios, si care sa aduca spitalele moderne, scolile sa fie mai bune si un sistem de cercetare sociala noua. Nu numai Dragnea e problema tarii si sunt si alti liderii de partide politice ce au afaceri comerciale cu interesele de stat . Este mai important pentru unii clinetii politici sa fie prezenta mica la urne in alegerile europene, pentru ca in anul 2020, sa fie si mai slaba si lipsita de calitatea politica cadrele politice ce vor sa isi croieasca un nou guvern din alegerile locale si plus cele legilative. Binele tuturor romanilor nu se lipeste de niciun partid politic si lupta partidelor politice este intre oamenii. Lipsa de proiecte si bani europeni si zero autostrazi, zero spitale,asta sunt produse politice ale marilor partide parlamnetare. La capitailul de promisiuni, toate partidele parlamentare au programe electorale si oferte politice dar cand vine de onorarea si distribuirea promisiunilor post electrorale, nu sunt liderii politici sa munceaca pentru voturile incasate din urma alegerilor electorale.

Trebuie sa fie o guvernare mai importanta si serioasa, se poate si mai bine, cu treaba la legile justitiei nu este apanajul Guvernului PSD, si este o politica interna a CSM-ului, si ale Tribunale din tara.


Pe 26 mai, la referendum, vom transmite prin vot trupele militare si bombe penale: Da, suntem de acord cu interzicerea amnistiei pentru fapte de corupție! Da, suntem de acord să interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției și în domeniul politicii penale! Referendumul și alegerile europarlamentare sunt, aproape de Romania. Despre problemele penale ale sistemului politic din Romania, despre lipsa unui viitor serios, care este o umbrela mare plina de produse penale si care politicienii din toate culorile politice prin tara sa spuna oamenilor cat mai au de facut raau, de furat si de vandut din averea statului roman. , Pe 26 mai 2019, Romanii cu drept de vot, au de ales si sa trimita mai multe partide politice si liderii politici in cadrul Parlamentului European, sa negocieze si sa trateze pe romanii care s-ai reprezinta cu politicii publice europene si sa nu mai protesteze impotriva Romaniei, la dimnuarea din banii europenii. Egalitatea de sanse, in cadrul alegerilor europene, la Romania, nu exista, deoarece paritatea si egalitatea de gen, pe listele electorale, nu este respectata de loc si din contra sunt mai multi barbatii de cat femei si tinerii pe listele electorale sunt la coada vacii. Statul roman, ar trebuie sa fie mai important si sa aiba o selectare a problemele tarii, si partidele politice daca cireaza doar ce este mai rau in viata publica si in societatea civila, sa se retraga din cursa din alegerilor europene, deoarece isi merita dreptul politic sa nu fie votat nicio lista plina de haite de canii si porcii.

La 100 de ani, toate guvernele au fost toxice si pline de hoti, maniplatori, si vanzatorii de tara si mai ales care au divizat si au rupt tara in doua. Comportamentul liderii politicii nu este unul asa cum ar trebuie sa respecta dreptul la vot, violenta si agresivitatea cu care denota in spatiul public, arata ca nu vor avea nimic de facut, decat sa isi promoveze talentele si lipsa progresului de bnuastarea sociala si un nivel de trai mai ridicat la nivelul Romaniei, de care ar trebuie sa merita cei care voteaza pentru ceva?

https://www.youtube.com/watch?v=76-fJNLc2Kg&t=29s 
  • https://www.youtube.com/watch?v=76-fJNLc2Kg&t=29s

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor