OAMENII CU FĂRĂ NICIO SURSĂ DE VENIT

 

 

 

 

Milioane de persoane care nu au locuri de muncă în ţara lor mamă si tata, in continuare sunt mai nou şi cu fără locuri de muncă în toată Diaspora, deoarece problema locurilor de muncă este o problemă extinsă la nivelul întregii Uniunii Europene şi nu numai în România. Responsabilitatea politică şi economică şi socială, de creerea de locuri de muncă bine plătite si sigure, în raport cu cererea si oferta, îi revine Guvernului Ponta de la PSD, care în continuare nu este capabil să genereze fonduri europene  din porţia României, privind lipsa milioanelor de noi ofertele de muncă pentru toţi românii din mediul rural şi urban în România, care sunt pe alte meleaguri cu fără nicio sursă de venit din partea nimănui.

 

În anul trecut, si pentru anul 2015, au rămas peste 3 milioane de familii fără nicio sursă de venit, printr-e care şi românii cu drept de vot, care sunt la muncă cu ziua pe pietele muncii ale Uniunii Europene, unde au lăsat acasă, precum în România, peste 2 milioane de copiii cu fără niciun sprijin uman sau o sursă de venit.

Oamenii care sunt cu fără locuri de muncă în cadrul Uniunii Europene, nu au posibilitatea să se adreseze la Agenţilie pentru Ajutoare Sociale ale Uniunii Europene, deoarece când aveau locuri de muncă în pietele economice ale blocului comunitar, fiind cu fară forme legale, care să  asigura drepturile la asigurări sociale şi de sănătate sau la alte privilegii din fondurile europene.

Piata forţei de muncă din România se află cu cele mai multe probleme, care toată lumea din societatea civilă sau zona politică, evită să comenteze, că românii nu au locuri de muncă sau care dintre românii au locuri de muncă, şi muncesc pe nimic. Acestă problemă fundamentală, este o problemă cu care va face numai deservicii României în viitor, dacă nu există legii dure şi severe, de abolirea sclavie şi sărăciei, care reduce numărul românilor cu drept de vot, în număr masiv de pe teritoriul României.

,,Arta de a găsi o slujbă mai bună” nu mai este valabilă pe piaţa muncii din România, deoarece angajatorii care sunt producătorii de creerea de locuri de muncă, nu mai vor să genereze locuri de muncă de bună calitate si sigure, pentru că a devenit o afacere mare si pe profit, să lucreze lucrătorii români, cu peste 300 de ore pe lună şi cu un salariul de nimic, precum sub 800 net în mână.

ZiarulViiitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.