OAMENI NOI ZERO IN POLITICA SI PENTRU O NOUA GUVERNARE

Tot mai mult sa legat ideia de conceputul oameni noi in politica in special la cele 10 partide politice noi ce vor sa se califice la alegerile europene si sa vina la guvernare prin alegerile parlamentare 2020. Nu avem de loc oameni noi in politica deoarece nu mai sunt oameni de buna calitate politica si oameni sa asigure o schimbare politica impotriva partidelor politice vechi.

Alina Mungiu-Pippidi, despre ”oamenii noi” din politică: Publicul curat occidental și democratic are mereu de ales între Partid și Securitate. Noutatea este că Partidul de azi, față de cel de altădată, e ales de catre alte cozii de topoare si ale penale ce violeaza grav statul de drept si trimite pe copiii orfani sa se ocupe de exploatarea prostititutiei si sa aiba o sursa de venit prin sexul corpului.

P

Politologul Alina Mungiu-Pippidi analizează, într-un editorial publicat pe site-ul Cotidianul, recentele mișcări de pe scena politică și așa-numitele încercări de a aduce „oameni noi” în rândul politicienilor. 

Potrivit acesteia, în acest moment este vorba despre două tabere. Pe de o parte, exponenții securității, iar pe de altă parte, PSD, care a ajuns totuși la putere în urma votului cetățenilor. 


Pippidi începe prin a se referi la noul partid al lui Dacian Cioloș, precizând că fostul premier ”nu a fost lăsat să înscrie un partid, ca să i se poată oferi unul, legat cu lesă”. 

”Dacian Cioloș a fost umflat cu pompa doar ca să poată aerul exploda mai bine, înțepătură cu înțepătură. Nu a fost lăsat să înscrie un partid, ca să i se poată oferi unul, legat cu lesă. Știut fiind că nu verifică pe nimeni, s-au înscris de la PRM la PMP fără restricții, bașca obișnuiții imbecili care încearcă să își spele șpăgile în declarația de avere, convinși fiind că departamentul lor are imunitate”, scrie Pippidi. 

Aceasta vorbește despre operațiunea ”Înlocuirea clasei politice”, care este ”o operație în care patrioții și mercenarii, gradații pe bune și tocmiții cu luna se amestecă în cel mai deplin haos. Numele ei de fond este, a fost și a rămas păstrarea integrității Partidului/Partidelor) prin vigilența Securității. Episoade noi. Cu contribuții excesive din partea serviciilor Internelor, Armatei, SRI, SPP, SIE și județului Sălaj, care pare o pepinieră de cadre de mîna întîi, de la Virgil Ardelean și Vasile Dîncu la Edi Hellvig și Dacian Cioloș”. 

A mai aparut partidul penalilor ce au milioane de euro datorii la stat si care se preface ca apara valorile si drepturi, egalitate, libertate, principiului drepturilor omului si drepturile civile, cele la proprietate privata, care inca ei sunt vedetele statului paralel ce ofera in fiecare zi de zi alte noi poveri fiscale sa faca noi partide politice. Miliare de euro au primit partidele parlamentare de la statul roman, numai in anul 2018, fara avea un program de guvernare si proiecte de calitate sociala si crearea Asistentei Sociale si masuri si eliminarea violentei domestica din viata publica si mai ales in cadrul partidelor parlamentare de azi la guvernarea lor persoana .

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.