O VIAŢĂ DE OM ARE OMUL ÎN ZIUA DE AZI

Principalul în viaţă este să faci bine întotdeauna oamenilor, deoarece o viaţa de om are omul în ziua de azi. Dacă nu poţi să faci pentru oameni un bine mare, străduieştete să faci cât poţi un bine şi să nu fie împotriva oamenilor, astfel încât va fi pregătit pentru tine din munca ta.

Cu ce gură vei spune auzi-mă Doamne. Când tu însuţi nu-l auzi pe cel sărac. Fiecare mamă are un singur suflet, adică să-si iubească, să -şi îndrume şi să-şi ocrotească familia. Nu te pune când cu ea când e în misiune. Când te doare ceva ai grijă cui te plângi. S-ar putea să te doare şi mai mult. Nu toţi oamenii sunt din partea ta, aşa cum se declară ei, să facă impresie că sunt mai buni.

 

Dacă vrei să afli valoarea banilor, încearcă să te împrumţi. Statul român, a ajuns propriul lui sclav la firmele private, şi puterea lui ca putere de stat în stat, nu mai prevede în ziua de azi. Un creştinism fără recunoaşterea lui Iisus Hristos, ca Dumnezeu şi stăpân al lumii nu-ţi obliga viaţa la o face mai curată.

 

Precum Taina Pocăinţei sau mărturisirea este judecată milostivă a lui Dumnezeu, ascuns sub chip smerit, şi iubitor de smerenie sau de darul acesta, asemenea şi Sfânta Jerfă a Mântuitorului din Sfânta Liturghie, ascunde, iarăşi sub chip smerit, o taină a ocărmuirii lumii.

 

Dragostea este o prietenie care cântă foarte frumos. Suntem cu toţi creioane în mâna lui Dumnezeu. Oamenii slabi nu au niciodată  minte şi se vând ieftini sau sunt împotriva lor tot mai mult, deoarece nu au puterea de face ceva constructiv pentru viata lor, care au  zile numărate.

 

Oamenii inteligenţi ignoră prostia omului. Când cineva îşi spune problemele sale, nu înseamnă că se plânge, ci că are încredere în tine. Nu mă impresionează, comportamentul şi, nici persoanele false. În schimb, mă cuceresc persoanele simple dar adevarul este că sunt din toate punctele  de vedere pentru mine.

 

Inima fără vedenie şi curată. Îl descoperă pretutindeni pe Dumnezeu, pretutindeni Îl recunosc pe El şi cred puterea şi fără de îndoire în existenţa Lui. Ai curajul pentru mările supuneri din viaţa şi răbdarea pentru cele mici. Eu cred în cuvintele mele, deoarece îmi dă putere de a crede în continuare în puterea lui Dumnezeu.

 

Frumoasă ţară avem. Păcat că e condusă de vânzătorii de tară, şi de oamenii care sunt împotriva lui Dumnezeu, prin procesul de guvernare al României, astfel încât se reconfirmă că înainte indiferent de direcţie.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.