O ŢARĂ CU FĂRĂ O POLITICĂ ORIGINALĂ SE AFLĂ ROMÂNIA

O ţară din clubul Uniunii Europene, precum Romania se află cu fără o politică originală din partea clasei politice, care se află cu cele mai multe ori dezbinate la zona politică, reconfirmând că unitatea partidelor de dreapta, după euroalegeri nu se reactualizează, deoarece sunt prea mulţi clienţii politici de la toate partidele private în jurul PSD-ului.

România ar putea să fie cu o altfel de politică, la nivelul unei noi ordinii politice mondiale şi economice, dacă se reduce din cadrul partidelor de pe arena politică europeană, clientela politică de partide private, care prevede numai milioane mari de probleme economice şi sociale, care sunt tot mai mult împotriva României pentru romanii.

 

Politicienii care sunt la guvernarea ţării, spun că sunt tot mai mult din partea poporului roman, dar din procesul lor de guvernare, confirmă că sunt că fără cadru politic, de dezvoltarea programelor economice, şi nu prevede o soluţie politică originală raportate la problemele din infrastructura economică, astfel încât modernizarea României, este la nivel de campanii electorale, din partea acestor cadre politice, care vor mai multă putere, cu fără să pună osul la munca.

 

Modernizarea României nu prevede din partea organelor executive şi legislative ale PSD-ului, pentru că nu au proiecte economice şi sociale, din partea parlamentarii ai PSD-ului, care lucrează la dezvoltarea dezbinării politice, împotriva partidelor de centru-dreapta, pentru că unificarea tuturor partidelor de dreapta, să nu fie programată în anul electoral, din partea PSD-ului.

Pentru modernizarea candidatului la alegerile prezidenţiale, trebuie să fie conectat la actuala politică occidentală cu morală politică, care impune un preşedinte de ţară, care să nu fie îmbătrânit şi cu fără viziune politică, şi trebuie să fie cu un proiect de ţară, pe termen nedeterminat şi nu cu măsuri de austeritate, cu fără locuri de muncă cum prevede în anul 2014, că sunt peste 10 milioane de romanii din partea tuturor partidelor dezbinate la extinderea ciolane de lux.

 

Oricum fiecare candidat al partidelor parlamentare, pentru alegerile prezidenţiale, nu mai are credite politice suficiente, deoarece alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, va aduce candidatul cu şanse reale, pentru alegerile prezidenţaiale din 2-16 noiembrie, şi pentru un nou proiect politic de ţară, foarte mare în viitor.

 

Evoluţia democraţiei romaneşti este cel putin originala. In Romania de azi nu se mai rastoarna carul cu prosti. Datorită autostrăzilor „construite” de clientela politică de partide private, se răstoarnă camioane pline de prosti.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.