O PROBLEMA GRAVA DESPRE LUPTA IMPOTRIVA DREPTURILOR OMULUI IN ROMANIA

O problema extrem de grava care se activeaza si devine un obiect de serviciul pentru prestari de servicii publice asupra politicieni penalii cand vorbim despre lupta impotriva Drepturilor Omului la rang de tara europeana. Lupta impotriva Drepturilor Omului in anul 2018, nu este pe vasta politica de guvernare deoarece Guvernul PSD-ALDE,nu este de loc in stare sa asigure Drepturi politicienilor penali sa fie judecati pe teritoriul tarii noastre. Penalii au mai multe drepturi cand sunt in afara tari deoarece beneficiaza de azil politic, din cauza ca Independenta Justitiei sunt vorbe goale, astfel politicienilor penali nu au posibilitatea azi la un proces echitabil si transparent.

Opinia publica si Societatea Civila au dat un aviz de parcurs ca lupta impotriva independentei Justitiei, sunt sloganuri electorale, si  mai ales dupa culoarea politica al actualului regim politic si partidele parlamentare. Pentru ca sunt multi politicieni penalii care au acum azi politic, din cauza ca nu se respecta Drepturile Omului, si au devenit un lux pentru cei care au probleme legate de legea si respectarea legii fundamentale . Detiunutii politici au cerut actuali politicieni, sa fie condamnatii la un proces civil, intr-o alta tara care nu poate sa ii trimita acasa. Dosarele lor penale au reclamant dreptul la un proces echitabil si normal din punctul de vedere penal. Lipsa de creativitate a actului  sistem judiciar din Romania, separarea puterilor in stat dupa masura problemelor penale si lupta impotriva coruptie au devenit un motiv de lipsa dea fii culese drepturilor omului in curtiile din Romania. Este foarte adevarat, Ca Uniunea European, a bagat miliarde de euro, in sistemul judiciar din Romania, dar rezultatele nu se ridica la valoarea fondurilor europene, cand vorbim despre aderarea Justitiei la afacerile Justitiei Sociala si umana, care numai in 2007, se pare ca libertatea legilor justitiei si independenta corpului profesional de judecatori si procurori au fost puse sub lupa politicienii penalii la valorile lor fundamentale si de drept de turma penala .

UE, care nu poate sa renunte la Raportul Monitorizare si Verificare , a ajuns ca legile Justitiei sa fie dupa monstre penale, Tudose, Dragnea, si ale intelectuali penali cu probleme grave si care ataca tot timpul sistemul judiciar in fucntie de clientela lor penala . Despre lipsa de respectarea Drepturilor Omului in sistemul judiciar din Romania in anul 2018, confirma ca toti mai multi liderii politici vechi cu probleme penale nu au dreptul la un proces corect si echitabil, astfel incat nu se mai poate vorbi despre lupta impotriva coruptiei acum la guvernare si sub toate comenzii, le ei politice  asupra unor abuzuri grave asupra cetatenilor sai? Sunt multe ciume mai rele de cat bolile ciumei rosiei si galbene, care au distrus dreptatea omului de rand si care acum au pretentii sa devine modele de drepturi in materiei de libertatea individului la un proces sustenabil si eficient juridic.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !