O POLITICA NOUA ESTE NECESARA IN ROMÂNIA

De ce este nevoie de o politica noua si care este necesara in România, pentru va fi cu adevarat si dreptatea pana la capat, o alternativă si progresul românilor din punctul de vedere politic, prin eliminarea masiva ale partidele politice de masa, adica PSD si alte partide cu politica veche si zero politica noua. Pentru a fi o noua politica se impune de urgentă, infintarii de noi partide politice pentru a fi cu adevarat o noua alternativa politica la partidele vechi. 

Noile partide in România ar putea face treabă bună  şi ar putea castiga toate alegerile electorale in anul viitor, deoarece au la baza un electorat politic puternic pentru alegerile locale si parlamentare. Alegatorii, au dreptul la partidele politice noi şi o schimbare reală  care se poate face prin schimbarea legilor care au generat numai ,,partide de coruptii” şi cu afacerilor de coruptie din sursa din bugetului de stat, in 25 de ani, de numai coruptie masiva si saracia ca brend de tara.

 

Privind in cei 25 de ani, cu fara marile schimbari politice privind arena politica locală si natională, s-a asistat numai la schimbari politice impotriva oamenilor, deoarece aproape toate partidele politice, adica 300 de partide politice, nu au fost pentru schimbarea sistemului politic, care este plin de afaceri de coruptiei si mizerie politica, care au topit toate reformele economice, cu zero cresterii şi dezvoltarii economice puternice de tara.

 

Alegerile fundamentale in anul 2014, nu a operat pentru schimbarea guvernului Ponta 4, deoarece nu au fost alegerile anticipate, dar au operat cu un nou inceput şi care prevede milioane de viziunii de tara asupra sistemului politic românesc. Noul sistem politic românesc, prin România Lucrului Bine trebuie facut, prevede cu adevarat o schimbare politică, in Legea partidelor politice si aderarea de noi partide politice locale, şi nationale. S-a facut o schimbare majoră pe scena politica românească, cu un presedinte care nu face politica si care are ambitii impresionate privind lupta impotriva coruptiei si saraciei severă, care provine din partea tuturor partidelor politice din Parlament.

 

 

 

Economia român a fost preocupată de numai reforme in actele de coruptie, iar alegatori daca vor sa aibă locuri de muncă, de buna calitate si durabile, trebuie sa se implice in viata civică, prin eliminarea cordoanelor de raporte de coruptie politică. In timp de 25 de ani….. nu sa facut nimic privind politica modernă de tara.

 

Cred ca in modificarea Legii partidelor politice si a sistemului politic românesc, care aduce noi partide politice cu oameni noi in viata politica, un sistem cu reforme sociale si modern, iar alegerile locale si parlamentare, care nu mai sunt pline cu oferte politice expirate, deoarece partidele politice vechi si corupte sunt eliminate din jocul politic, de catre noile partide politice, care sunt cu adevarata o altenativă la democratizarea politica si un drum politica mai modern.

 

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro