O PERIOADA MARE IN CARE NU SE FACE NIMIC IN ROMANIA LA POLITICĂ

 

 

O perioadă mare in care nu se face nimic in România din punctul de vedere politic asupra productiei de infrastructurii de industralizarea economiei si sociale, in raport cu normele noi ale ordinii mondiale internationale, deoarece nu avem politicienii de pe arena natinală, care să muncească pentru interesul national. Cel mai mare lot de rebuturi politice sunt la guvernarea si politică de baronilor de partide private, şi care trăiesc pe spinarea oamenilor care mor de foame, din cauza ca nu se guverază prin cadrul legislativ, privind modernizarea si refacerii cresterii şi dezvoltarii nivelului de trai. 

Avem peste 89 la sută, de cadre politice fie la nivel local si regional, in Parlament, care sunt cu numai vorbe şi zero rezultate de a face ceva in politică să se ridice catre prosperitate economică. O politică cu fara politicienii de bună calitate, care să guverneze pentru istoria politică din România, dar avem numai politiceni pentru guvernarea poverilor fiscale şi in raport cu cresterea coruptie şi sărăciei să fie oferta lor politica pentru cele 20 de milioane de românii prin toată România.

 

Politica politicenilor de la toate partidele politice nu curge cu valori şi respectarea traditiilor ale sacrului popor român, astfel nu se vede nimic bun din gândirea tuturor politicenilor, de la guvernarea de clientelă politică impotriva lor, deoarece problemele românilor sunt mizeria politică ai aproape tuturor politicenilor.

 

Pentru cetatenii români, nu se lucrează din partea partidelor de la guvernare, si se face politică pe langă autoritatea statului român, astfel încât ca România să fie cu numar mare de resurselor umane, in special grupurile tinerii 18-40, care nu vor să ramănă in tara lor mama si tata, să plătească pensiile, in special celor care au generat numai focare de coruptie si au vandut pe românii, la sclaviei si multă coruptie de multiple severe.

 

Viziunii, proiecte de tara, refacerea infrastructuri de industriei ai productiei economiei reale şi pentru generarea de locuri de muncă de prima mana, nu prevede România din partea liderilor politici români, deoarece ei nu au viziunii pentru firul ierbii, şi numai guvernarea clientelei politice cu dosare penale pentru coruptie in forme avansate.

 

Nu sunt programe de modernizarea agriculturii, prin fondurile europene, nu sunt milioane mari de locuri de muncă, nu sunt centre de devoltarea cercetarii şi resurselor umane, astfel încât resura umană să fie un produs de comercializat şi de vandut pe munca ieftină. Transformarea românilor la lumea sclavilor este oferta politică de la partidele actuale şi parlamentare în Parlament, care a modificat deminitatea omului din ,, mijloc” cu fara scop şi valoare umană si supremă la zona deumanizarea oamenilor prin guvernarea oamenilor celor mai rai, care mai reprezintă statul român, în lume, ca o autoritate personală, şi nu pentru a face ceva mai bine în guvernarea oamenilor şi pentru că mai sunt sclavii de vândut pe nimic.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.