O NOUA SCHIMBARE POLITICA DE LA ZERO

O noua schimbare politica locala, regionala si Bucuresti, se poate face prin iesiti in starda, sa cereti alegerile anticipate. Pentru independenta principiului democratic si apararea statului de drept . Lipsa de procurorii judiciari, sa apere statul roman si sa construiasca o noua reforma judecatoaresca si impotriva partidelor politice in viata anchetele penale ce sunt in curs.

  • La ora actuala nu exista Justitiei independenta si serioasa, daca dorti un stat de drept sa ofere cererea si oferta locurilor de munca in inalta calitate si sigure, iesti in strada pentru crestere de venituri si pensii mai mari, sau pentru crearea de spitale regionale si un sistem al sanatatii publice sa ofere mai multe medicamente compensate si nu de prosta calitate prin evalatorii tehnice . Din lipsa de calitatea majora a procesului politic de la alegerile europene , alegerile locale si alegerile parlamentare , a facut ca statul de drept sa devina dupa gradul de colectarea a fonduri europene pe coeziune. NU EXISTA si nu avem de a face de afaceri politice corecte pentru schimbarea regimului Dragnea si Tudorel si altii ca ei. Zero schimbare politica de la zero si liderii politici buni si sa fie expresii electoratului roman.
  • Numai in 28 de ani, au plecat cele mai bune elite de romani din Romania, a venit Uniunea Europeana in anul 2007, in care Romania nu mai are niciun proiecte regional de ridicat pentru guvernare. Acum, se invoca apararea statul de drept si Comisia de la Venetia a vazut si Inaltul Comisariat pentru Principiul Drepturilor Omului, mai mult de cat se poate estima lipsa de pregatire de guvernare. Este un guvern tot mai slab si care cere sa fie schimbat de la guvernare pentru ca este incapabil sa gestioneze problemele grave ale soceitatii noastre, si mai ales sa faca diferenta intre alegerile europene si programul de guvernare ? Coalitia PSD-ALDE validata prin alegerile parlamentare de 2016, care au o majoritate parlamentara care este prea multa pentru cele doua partide din contextul regimului democratic, astfel incat au lansat un guvern de doi lei, care administraza tara prin numai Ordonate de Urgenta fara sa fie aduse proiectele vitale in comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Despre marea realizare pentru Violenta politia democatica ar fi cazul sa avem alegerile anticipate sa fie comasate impreuna cu alegerile europene din lunii mai. Este limpede ca pentru aprtidele politice independente de fractia penalilor din guvernul lor , este organizarea alegerile antipate, pentru un nou guvern, un nou program de guvernare , sa ridice proiectele vitale, pentru infrastructura de spitale regionale, dezvoltarea cresterii ritmul crestere economice in Romania, plus noi locuri de munca,.

Partide politice cinstite in arena partidelor noi nu exista si se minte ca se guverneaza deasupra ce au descoperit un trend care se muleaza, prin afaceri explozive de coruptiei in forma calificata. Capsunarii si vanatori, tahari, si camatarii prin amanetarea Romaniei, in teritoriul si la centru de grupuri interlope au format , alte grupuri mixte, care fuzuineaza la nivelul infractional sub o noua guvernare paralela, astfel statul lor parale a devenit tot mai puternic si care inca cheltuie miliarde de euro, din bugetele locale si bugetul central.

Statul Paralel de 28 de ani, numai cu trenuri pline de infractorii la Guvernelor lor politice prin alegerile parlamentare, au croit si sunt complice pe buna dreptate, la praduirea tarii si mai ale la eliminarea din joc din piata muncii a milioane de romani de buna calitate. Toate domenii ale ministerele publice sunt combinate si in bolnavite de elitele penale si ciumele grivele bovine, astfel incat zero statul de drept si separatilor puterilor in stat, nu exista independenta presei scrise , independenta justitiei de afacerile de coruptiei de la Ministerul Dezvoltarii Regionale de infractorii din toate partidele politice mai si mici si pentru 2019. Agricultura, Sanatatea alimentara al consumatorilor devine un pericol public si nociv si toxic asupra milioane de romani care consuma alimente ce sunt toxice si distruge creerile oamenii .

Din astfel de considerente politice si sero cultivarea unei partide politice de jocuri politice normale, am in vedere ca nu este timpul pentru a face o noua forma politica medievala. Partidele politice si actorii lor , au dat in bara cu lipsa de guvernare economia, sociala si lipsa de sistemul de educatiei de calitate. Nu mai merge sa votam pe toate parasutele si toti penalii care isi trag case de lux dintr-un salariul de simplu bugetar? despre critalizarea dogmelor si doctrinele politice puse in slaba cotitura politica, dupa ce milioane de romani au fost cumparati si se vand ca furnizorii de servicii sociale si de vanzarea corpului lor ca pe o sursa de venit in plus. Lipsa de alternativa politica majora, pune in pericol in mod normal si mai ales ca oamenii nu mai au de loc incredere azi in toate partidele politice, pentru ca politicienii si parlamentari , primari si alte foloase materiale, se reprezinta doar pentru ciumele lor si care au multa lipsa de munca in viata oamenilor. Cunosc personal, jeguri de politicienii care vor sa devina numai parlamentarii sa aiba in continuare contracte profitabile cu statul roman, dar nu exista independenta justitiei sa ii ia la rost de unde au vile si boliduri de sute de mii de euro,.

Schimbare politica este exploatarea milioane de voturi ca pe niste sclavii moderni.. Extinderea cluburilor de prostitutie ca forma de venit in plus la bugetul de stat si eliminarea de pe agenda publica al tuturor noi spitale regionale si paturi in plus, la marile spitale din Romania. Astfel, se ofera ca prima politica, prin programul porcilor si vite care este un program bun de guvernare, pentru ca indexeaza doar anumite venituri si taie in carne vie, milioane de noi locuri de munca . Pentru asistatii sociali din Parlament , sa puna osul sa lucreze in crearea cadrului legislativ privind promovarea de afaceri economice creative si combaterea cancerul politic din formele de manifestare ale regimul penalilor de ciumele galbene si mafia rosiei . Niciodata nu a fost avansata idea sa fie impreuna pentru binele colectiv, iar conexiunea la valorile morale si drepturilor omului se organizeaza prin respectarea dreptul la cultura, la dreptul la sanatate si ajutor politica asupra comunele si statele si sunt roase in multipla saraciei extrema in Romania, care sunt mancate de multa sclavie severa si lipsa de dezvoltare persista la nivelul Romaniei.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.