O NOUA REFORMĂ POLITICĂ TREBUIE SĂ FIE FĂCUTĂ ACUM

 

O nouă reformă politică trebuie să fie implementată pe scena politică românească, întrucât zona de guvernare nu este guvernată de actuala majoritate parlamentară, care a adus în viata României, cel mai slab guvern, la guvernarea baronilor şi plină de clientelă politică, în toate procesele de guvernare administrativă. Milioane de firme au fost radiate de pe piata economică, din cauza celui mai slab program de guvernare, al guvernării baronilor de la toate partidele de slabă factură politică, precum Guvernul 1 şi extins la Guvernul ponta 4.

Dezvoltarea economică şi o stabilitate politică de lungă durată, este nevoie de acum în România, deoarece guvernarea Ponta 4, lucrează la extinderea falimentului economic şi social, asupra milioanelor de românii din toată România. Deci este nevoie de o nouă viziune politică şi care să fie cu programe serioase de guvernarea economică, prin reducere a poverii fiscale, ale regimului PSD, care pătrunde împotriva relansării cresterii economice, prin reducerea de milioane de locuri de muncă de bună calitate şi sigure.

 

România din anul trecut, are nevoie de un nou guvern, care să lupte împotriva aboliri sărăciei şi corupţiei, care provine în exclusivitate din partea guvernării clientelei politice şi pline de dosare penale în formă avansate, la guvernarea executivă. Lipsa de maturitate de a guverna prin măsuri de relansarea economică, este modelul de guvernare cu care se laudă actualul regim.

 

În viitorul României adoptă din nou alte măsuri de austeritate, dacă guvernul ponta 4,  nu guvernează această tara la zona economică, cu instrumente legislativ, care să fie cu accent pe reducerea poverii fiscale, din partea guvernului ponta 3, precum cu cele 70 de noi taxe şi impozite, astfel încât acest guvern este să fie cu fără viziune de gestionarea tuturor problemelor financiare şi care lucrează să facă numai politică pentru clientela politică de partid care se află în cresterii.

 

Cel mai slab guvern prevede România şi în anul 2015, cu fără programe serioase de guvernare economice, deoarece principalele preocupării ale politicienilor rămâne guvernarea de politică privată pentru extinderea guvernului personal, adică guvernul ponta 5. Nicio măsură de relansare a economiei şi reintegrarea economiei României, la ordinea economică ale celor mai mari puteri economice mondiale, a fost amânată din nou de guvernul poverii fiscale din România, deoarece investitorii vor taxe şi impozite reduse, pentru investitii solide în infrastructura economică de la zero, care acum are numai măsuri de austeritate şi lipsă de forta de muncă bine pregătite la capacitatea economică actuală.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “O NOUA REFORMĂ POLITICĂ TREBUIE SĂ FIE FĂCUTĂ ACUM”

  1. cultura spune:

    It truly is appropriate the perfect time to produce a couple of plans into the future in fact it is a chance to feel special cultura. I have got read through this submit in case I can I wish to suggest an individual a number of fascinating points and also suggestions. You could possibly could publish following posts with this document. I would like to learn far more reasons for it!

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???