O NOUA POLITICA MARE DE AFACERILE INTERNATIONALE

 

România este pregătită să adere la spatiul Schengen, cu programul de guvernare al presedintele ai României Klaus Johannis, care acest lucru este obiectiv fundamental de integrare mai mult prin tratatele europene, se programează in cursul anului curent. Interesele României prin afacerilor de politică internaţionale, prevede ca România să fie cu drepturi depline şi un pachet mare de obiective de tara, pentru urmatoarea perioadă, astfel încât să fie o tara puternică in regiune.

Dupa ce România pentru românii, nu sa integrat pe arena Schengen din cauza lui Traian Basescu, care a guvernat prin numai guvernarea măsurilor de austeritate, vine acum sa ne vandă cum trebuie să faca politică noul presedinte al tuturor românilor, care chiar prevede milioane de viziunii pentru tara lui mama şi tata, fata de regimul Basescu. România nu era sluga Uniunii Europene, şi era de foarte mult timp, in cadru extinderii ai cresterii economice si modernizarea nivelului de trai, daca regimul Basescu, nu promova coruptia si saracia masivă, care acum in ziua de azi, procurorii ai DNA, lucreaza foarte mult  pentru abolirea sclaviei de multiple severe şi mafiei politice ale celui mai daunător regim politic din viata României, precum regimul BASESCU. Toate guvernele Ponta 1 si pana la 4, sunt expresia mizeriei politice si ai corupţiei ai mafiei politice BASESCU.

 

Comisia Europeană a dat avize şi proiecte europene pozitive pentru extinderii României in cadrul conceptului european, deoarece economia de piata şi comercială, să genereze noi reforme economice asupra extinderii nivelului de trai al oamenilor, care va fi foarte important şi un obiectiv de realizat pentru România din partea Parlamentului European, in perioada următoare.

 

Deci, România are afacerilor europene in cresterii şi puterii detinute, fata de alte state  europene din clubul Uniunii Europene, insă avem un presedinte al românilor şi care se luptă impotriva vanatorilor de tara si sa apere statul de drept sau alte masuri de reformarea cresterii şi dezvoltarii economice, pentru abolirea coruptiei si multă mizerie socială, din programul lor de guvernare totală expirat şi cu fara viziune de tara.

 

Europarlamentarul Cristian PREDA, a declarat, intr-o conferintă de presă in Parlamentul European, ca România este pregătită să adere la Spatiul Schenghe, si ca acest demers politic este sustinut de toti europarlamentarii ai Romaniei, care fac toate demersurile privind aderarea României şi Bulgariei, să fie in Schengen, pentru ca snut nivel scazut de coruptie şi ca statul de drept şi justitia socială, se află la guvernare prin viata România, pentru anul 2015.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.