O NOUA POLITICĂ DE BUNĂ CALITATE POLITICĂ ÎN CONTINUARE

Preşedintele ONG-ZVIITOR.ro, Bogdan Scurtu, a declarat, despre Guvernul Ponta 3,  care are la procesul de guvernare în continuare numai clienţii politici, şi cu liderii mafiei politice de la partidele private, pentru extinderea crizei financiare şi sociale, astfel încât să facă viaţa milioanelor de românii mult mai grea, cu multe dificultăţi economice, la care inclusiv cei ce se revendică în zona stângă a spectului politic şi care nu au niciun viitor pe scena politică, dar viitorul aparţine partidelor alternative la actualele partide de la guvernare.

 

În acest scop, în viziunea ONG-ZiarulViitor.ro se impune stabilirea câtorva lucruri foarte importante, stat de drept pur democratic, atragerea fondurilor europene în zona infrastructurii agricole, pentru modernizarea satelor şi oraşelor mici, care sunt acum cu fără canalizare şi locurilor de muncă de peste 20 de ani în toată România.

 

Programul de dezvoltare economică ale tării pe termen scurt, mediu şi lung, nu prevede din partea Guvernului PSD, care nu oferă locuri de muncă şi veniturile necesare cetăţenilor, resursele naturale ale ţării(petrol, gazele, energia, apa şi pădurilor au fost reprivatizate din nou), prin indexarea poverii fiscale, de către politicienii de slabă calitate politică în procesul de guvernare al tarii noastre.

 

 

De astfel, în zilele următoare, va fi organizat cel mai mare Congres ale ONG-urilor din istoria noastră, care se organizează în Capitala Culturii Europene din Sibiu. La lucrările obediente noastre, prevede ca circa 25.000 de delegatii din Uniunea European şi din România. Pentru primul Congres ale ONG-urilor din toate domeniile de cercetare, se va propune un candidat ale peste 500 de organizatii, unde presa nu va avea acces si printre candidaţii se află şi (A.I.C.)  Bogdan Scurtu în formă în continuare, deoarece acesta a candidat la alegerile europene si a obtinut un scor electoral de aproape 5 la sută.

 

Partidele politice care sunt în criză politică de cadre politice, au acum alternative politice privind ONG-urile din UE, care sunt pline cu cadre publice şi bine pregătite la realitatea noii ordini mondiale şi inclusiv aderarea României, la masa valorilor occidentale, prin politica tuturor ONG-urilor înaltă calitate. Organismele noastre, se reconfirmă pe scena politică, care prevede numai schimbări politice foarte mari, fiind o infrastructură de ONG-ruri (ZViitor.ro) puternice şi reprezentative pentru societatea romanească în viitor, întrucât este vorba despre alegerile prezidenţiale din acest an şi de marile schimbării politice occidentale.

 

Liderul ONG-ZiarulViitor.ro, mai critică, în termeni foarte duri, pe actualul regim politic de centru-stânga(PSD), cu partide de 1 la sută, de la Bucuresti, prin procesul de guvernare proprii, care se află la toate puterile romanilor, pentru creşterii sărăciei lucie şi pentru distrugerea economiei private, prin ridicarea masivă a poverii fiscale în zona economiei şi muncii din cadrul progresului economic de care România nu are la procesul de guvernare acum, din partea celui mai corupt guvern din Uniunea Europeană.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.