O NOUĂ LOVITURĂ DIN PARTEA GUVERNULUI ÎMPOTRIVA ROMANILOR DIN AFARA ROMANIEI

Romanii din străinătate nu mai au dreptul la vot, la alegerile electorale din anul 2014, deoarece actuala majoritatea parlamentara de 90 la suta, de asta nu creează locuri de munca în ţară, ca numărul de romanii sa plece la muncă pe alte meleaguri să fie de peste 10 milioane de persoane, astfel încât să işi piardă dreptul la vot.

 

Guvernul lui Victor Ponta de la Crin Antonescu de la PNL, au modificat legea electorală, precum Legea nr.370/20.09.2004, care reprezentanţii partidelor politice, alianţelor politice şi ai organizaţiilor cetăţenilor din afara României, să nu mai au drept la vot, din cauza ca muncesc pe câmpul muncii din afara ţării, reprezentând peste 6 milioane de romanii cu drept de vot, dar romanii care muncesc pe alte meleaguri sunt buni pentru actualele partide de la guvernare, când trimit acasă resurse financiare de miliarde de euro.

 

Partidele din cadrul USL, precum PSD-PNL şi alte partide politice tot mai mici, au modificat prin Ordonanţa de urgentă Legea alegerilor electorale, care astfel încât ca cei peste 6 milioane de romanii cu drept de vot, să îşi piardă dreptul de vot, în ambasadele de unde se află locurile lor de muncă, pentru că nu muncesc în ţară, unde sunt milioane de romanii care nu au locuri de munca de mai bine, de peste 15 ani, de zile  şi în continuare.

 

Autoritatea Electorala Permanenta a propus cea mai mare discriminare la adresa romanilor din Diaspora, care sunt în afara României şi au fost scoşi de pe listele electorale permanente, la presiunile politice ale organele executive şi legislative comune, din cadrul USL, pentru a reduce numărul romanilor la vot,  unde sunt prin străinătate la muncă la toate alegerile electorale din anul curent.

 

Victor Ponta de la Crin Antonescu, precum USL, le este foarte frică de alegătorii din Diaspora şi au dat o Ordonanţă de urgentă, neconstituţională, discriminatorie, şi care încalcă drepturile omului şi suveranităţi poporului român.

 

Liderii ai opoziţiei de la partidele parlamentare, îşi propun să apeleze la Avocatul Poporului pentru a ataca acest abuz antidemocratic la Curtea Constituţională modificarea aduse Legii Electorale, ,,înainte de 30 de zile” de începerea noile alegeri electorale, precum europarlamentare din Uniunii Europene.

 

Milioane de romanii cu drept de vot, au fost obligaţi să muncească în străinătate cu forţa, deoarece partidele private şi parlamentare, nu au avut niciodată un cadrul legislativ, privind creerea de oferte de muncă, şi aceştia lucrează la muncă la negru, fără asigurări de sănătate sau protecţie socială din partea guvernele europene de pe câmpul muncii din clubul Uniunii Europene.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.