O NOUA CRIZA POLITICA SI ALTELE

Criza politica și multiple și diverse lupte politice sunt în viata politica Românească care nu poate sa lucreze și nu poate avea un guvern politic . clasa politica nu dorește sa desemneze un guvern din Parlament . Actori PNL,USR-PMP și alte partide sunt împotriva desemnării unui guvern împotriva crizei politice și doresc instabilitate și fiarele tarii sa distrugă toată România.

România nu în prezent alegerile anticipate si alegerile 2020 sunt pentru fraudarea alegerilor de clientela politica bogata și fata de politica de partidele politice care sunt împotriva unui sistem electoral modern.Partidul de la guvernare este un partid foarte râu și are politicieni foarte rai iar alegători sunt foarte buni și vor un guvern al bunii guvernării. Acțiunea politica a PNL sunt cu cea mai slaba corp politic și nu are deloc elite politice tradiționale. Partidele politice vor alegerile anticipate, nu au chef de guvernarea tarii și dezvoltarea economica și sociala a tuturor romanilor.

Apariția crizei politice duce la zero reforma electorala care impune instabilitate politica destul de înalta. Mutilarea Constituției este forțata și un produs politic de actori politici. Pe scena politica Românească contemporana avem dea face cu partidele vechi și care politicienii sunt foarte rai și nu au viziune și apărea poporului astfel încât dreapta politica reprezinta interesele mafie politice și alte clanuri politice și nu își onorează promisiunile electorale și nu vrea separarea puterilor în stat. Justiția din România nu este deloc expresia separărilor puberilor în stat. Sistemul politic nu produce produse și magazine comerciale romanești pentru reforma comerțului și specific nevoilor reale și bat joc de România.Eliminarea structurilor clienteli grase și corupția politica devine un slogan electoral și ideologiei politica . Avem nevoie de partidele politice în Parlament pentru care sa fie împotriva crizei economice, sclaviei politice, partidelor penale și politicienii rai care au dovedit, încă o data, ca electoratul va avea ultimul cuvânt de spus din punct de vedere politic. Impozitarea sociala duce la valorizarea clasei sociale , în plan politic, nu se vrea ajutor social pentru functionarii mecanseimelor specifice ocrotirii și protejarea securitatea serviciilor sociale și de modernizării infrastructurii de servicii medicale și ajutor de șomaj cartre milioane de romani. 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro