O NOUA MODA POLITICA MAI MARE

O noua metoda de aplicat foarte repde pentru a scapa statul roman de lipsa de sub dezvoltarii si cresterii. Romania, datorita clasei si sfera politica a Guvernului prin majoritatea parlamentara nu are un efect pozitiv de politica buna pentru crearea satului bunastarii sociale. Romania, statul roman dupa 100 de ani, de la formare uni stat care nu este de loc consolidat si are probleme tot mai importnate trebuie sa scape satul roman de banda de infractorii de pe functii publice astfel incat sa nu se mai vanda din nou oferte politice tot mai penale si sa creeze alte guverne pline de coruptii si coruptia politica ce este tot mai mare si produce noi crize economice si lipsa de crearea de inrastructurii economice in democratizarea industriei la nivelul locale. Eradicarea coruptiei si comabaterii discriminarii la nivelul de nivelul de trai pentru femei si barbati privind plata serviciilor economice si sociale, nu sunt de loc discutate acum de elita tuturor penalilor pe arena politica ce ar trebuie sa fie un concept nou de guvernare.

La guvernul PSD si Coaltiei de Guvernare care este una dintre cele mai slabe guverne si care programul de guvernare este tot mai mult in afara tututor partidelor de la guvernare, a facut ca statul roman sa aiba parte de mana buna la politicienii ai 2018, care au greave probleme cu statul de drept si carea protesteaza si se lauda ca au cele mai bun program de guvernare ce este mai mult pe hartie, la practica Guvernul cu clasa politica politica se implica in conducerii statatele sa fie statul de cel mai saraac si fara politicienii de succes acum pentru Guvernare. Romania, nu va avem de loc o inata dezvoltare  a tari doar din cauza elitele penale de lux si care contribuie la promovarea sclaviei moderne si la ingroparea statului de drept pentru a permite lot mare de abuzuri in forma calificata.

Au fost cele mai inalte realizari ale Regimul Penalilor de lux in calitate de sefii de guverne si sefii de Parlament, azi nu au de loc programe, legislative, si nu au un de loc viziuni, programe, institutii si persoana de buna calitate, pentru o noua reforma pentru eradicarea coruptiei, reforma judicara si lipsa de implicare penalilor in numirile de procurorii si judecatorii in tribunalele din Romania. Avansarea penalilor cu lozini si cu atrgerea de noi forcare de coruptii si pentru desmnarea celor mai multe taxe , dupa ce au o crestere economica, pentru a pali unuele agentii de presa. Dupa ce nu exista de loc banii si resurse umane de la Guvernul PSD cu actuala majoritate parlamentara ce este tot mai solid impotriva PSD sa fie scos in afara registrul partidelor politice, au onorat o noua promisiuni electorala, venirea si avem criza economica si scumpirea dramatica a puterii de cumparare. Guvernul trebuie sa intervina in piata economica si sa reglementeze decalajele de crize financiare, astfel incat, sa previna taiaera salariilor si pensiilor, ajutoarelor sociale in anul 2019, cu peste 30 las suta .

Lipsa de dezvoltarea economica si de creearea de companiilor de stat duce la lipsa fortie de munca apta de munca si cresterea economica este doar in dosarele penale si care defilieaza cu tot felul de pomeni electorale, pentru ca vine din noua la vitrina democratica, alte produse penale si mai exiprate si de proasta calitate politica.

 

Nu avem de loc lupta impotriva coruptiei si eliminarea abuzurilor grave la grupurile vulnerabile, tineri si copii, care nu de loc politici publice, programe, infrastructura de renovarea scoliilor de la state, care sunt acum sub cele mai inalte forme de saraciei realitva. Politica de azi din practica guvernamentala are mari probleme de adaptare si de lipsa de proiecte legialtive, pentru eradicarea coruptieilor de pe functii publice si elininarii dezcilor proste ale majoritatii parlamentare ce devine un scut antiracheta la creearea unui stat cu doare partide politice penale care se minte pe ele ca au cea mai bogata prosperitatea care nu se vede de loc si statul roman nu se mai alfa in sluja romanilor, a pierdut controlul si se afla la conducerea unor mafii politice de politica privata si foarte multe interese proprii.

 

O altă problemă: de unde să ia finanțe statul, care importă chiar și apa potabilă? Nu are resurse naturale, iar agricultura și industria sunt foarte slab dezvoltate. Sunt necesare investiții străine. Faptul că în anul 1960 China s-a închis pentru investiții străine a fost în favoarea statelor Singapore, Coreea și Hong Kong, care au obținut o posibilitate de dezvoltare.

Lee Kuan Yew scria, că guvernul lui a făcut tot posibilul pentru ca companiile vestice să observe țara lor. În acest stat insular mic au fost create toate condițiile pentru ca companiilor străine să le fie convenabil să investească aici banii. Toți beneficiau de avantaje: investitorii aveau forță de muncă ieftină, iar statul obținea locuri noi de muncă și bani. Fără nici o implicare a guvernului.

Creatorii de politicilor publice ale guvernelor PSD si azi cu peste 7 miii de politicieni penale nu au o gandire programtica si serioasa, pentru a creste politica de dezvoltarea regionala si mai ales o nou sansa pentru oamenii, sa aiba tehnologizarea actele guvernarii, reducerea poverilor fiscale in vederea unor dezizii foarte bune asupra mediului de afacere ci crearea unor institutii importante pentru calitatea cresterii economice si ale nivelului de trai. Politica prea multa in sistemul de educatiei cu cele mai mic buget asupra bugetarea viitorului copiilor si elitele intelectuale sunt tot mai mult la zona de plecarea din aceasta tara pentru ca nu ofera de loc locuri de munca de buna calitate si decente.Lipsa de liderii politici corecti si de buna calitate politica este un semnul pentru toata clasa politica, partidele politice, sistemele electorale si mai ale societatii civile.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.