O MARE GREȘEALA STATUL IN CASA, SI IZOLAREA CORVID 2019

O civilizație în ROMANIA si despre o crearea societatii socialiste, si oamenii au nevoie de viata si nu de sclaviei modern, deoarece Romania a fost prima tara care a introdus sclavia moderna si rele tratamente asupra orfanilor, batarnilor, si ce cu fara sursa de venit. Politicienii romani au devenit o sursa de venit, pentru cei saraci, virusul sărăciei, mai periculos decât corona virus care este o raceala simpla si se poate tratat rin aer curat.

Ne-am gândit că putem învinge COVID-19 stând acasă câteva luni și practicând distanța socială. Am greșit foarte, foarte mult. De îndată ce am rulat înapoi blocarea, virusul a revenit cu o tulpină ′′ de aproape 10 de ori mai infecțioasă,” potrivit oamenilor de știință de la Cercetarea Scripps din Florida. Nu se va lăsa până nu vom înțelege mesajul său: E timpul să refacem civilizația umană.

Iată o listă parțială a situației în care numărul cazurilor confirmate crește încă o dată: Statele Unite ale Americii, Rusia, Franța, Israel, Argentina, Brazilia (care nu a intrat niciodată într-adevăr în blocare), Italia, Germania și Coreea de Sud (anterior standardul de aur al succesului) Nu-mi pasă. Oriunde te uiți, tactica de ′′ stai acasă până când dispare ′′ eșuează lamentabil, iar noua tulpină garantează că va continua să eșueze. Acest lucru ne lasă o singură opțiune: restructurarea țărilor noastre, astfel încât toată lumea să primească hrana de bază în timp ce învață ce se întâmplă în lume. Orice țară care nu folosește această tactică este obligată să treacă printr-o topire socială, politică și economică completă.

Nu vom putea redeschide afacerile și centrele comerciale din moment ce vor deveni hub-uri contagioase. Potrivit lui Bloomberg, ′′ O treime din pierderile de locuri de muncă [sunt] riscante de a deveni permanente.” Cred că Bloomberg este mult prea optimist. Deoarece virusul nu permite redeschiderea afacerilor, pur și simplu se vor închide, împreună cu toate afacerile depind de ele. În viitorul apropiat, aproape jumătate din America va rămâne fără venituri și fără nicio posibilitate de a găsi unul.

În timp, procentul americanilor fără venituri va crește doar, ′′ pe măsură ce companiile de la producători la retaileri se adaptează unei lumi post-virus, întrerupând și mai multe persoane de la muncă sigură,” potrivit cercetării Bloomberg Economics. Și având în vedere că virusul nici măcar nu a dispărut, impactul asupra pieței locurilor de muncă va fi chiar mai devastator decât am prezis.
Prin urmare, fiecare guvern și autoritate municipală trebuie să ia măsuri imediate pentru a preveni prăbușirea sistemelor care vor urma un coșmar masiv de concediere. Într-o astfel de stare de incertitudine, cea mai de bază teamă a oamenilor va fi foamea și adăpostul. Guvernul, la rândul său, trebuie să implementeze măsuri imediate pentru a oferi apă, hrană, putere și locuințe tuturor. Dacă oamenii rămân flămânzi sau pe stradă, va fi haos care va pitici ce am văzut cu recentele proteste ale lui George Floyd.

În continuare, guvernul și autoritățile locale vor trebui să informeze pe toată lumea că situația s-a schimbat și viața lor nu va reveni la ceea ce au fost înainte de martie 2020. Oamenii vor trebui informați despre ce înseamnă să trăiești într-o lume în care foarte puțini oamenii muncesc, iar cei care o fac, asigură hrana celorlalți. Restul oamenilor vor face ceea ce ar fi trebuit să facem de mult timp: comunicăm unii cu alții.

Odată ce prevederea oamenilor este garantată de noua structură pe care autorităţile o vor stabili, restul oamenilor îşi vor petrece abundenţa de timp liber pur şi simplu socializând. La urma urmei, despre asta este vorba în a fi om. Nu va fi niciun motiv să concurăm pentru locuri de muncă, nicio cauză pentru rivalități în afaceri, iar tot ce trebuie să facă oamenii este să vorbească unii cu alții și să descopere cât de grozav este să fim pur și simplu împreună – toate rasele, toate culorile, toți oamenii. În loc să lupte, oamenii își vor găsi noul sens în viață în conectarea la alte persoane, mai degrabă decât să concureze împotriva tuturor pentru a ajunge în vârf, epuizați, cicatrici și singuri.

Pentru a se asigura că oamenii obțin informațiile necesare pentru a trăi într-o civilizație a conexiunii, autoritățile vor trebui să stipuleze primirea tuturor beneficiilor privind participarea la învățarea cum să trăiască în această nouă societate. În acest fel, oamenii își vor satisface nevoile fizice, intelectuale și emoționale prin intermediul sistemului. Mai repede decât credem, va apărea o nouă societate, unde bigotismul și ura nu au ce căuta, iar ocupația primară a oamenilor își face prieteni.

Și dacă aceste cuvinte sună a fantezie, gândește-te la ce ai gândit despre viață în februarie, și ce părere ai despre asta acum…

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.