O MAI BUNA LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI SI SARACIE

O mai buna lupta pentru coruptiei guvernare si pentru saracie se poate intelege ca partidele penale coruptei impotriva oamenilor de toate genurile, se configureaza in mai multe proteste de strada. Aducem la cunstiinta ca lupta impotriva coruptiei politice si ai elitele politice se confrunta foarte grav Romania de ce, pentru ca nu este lasata sa fie cu masuri si reforme economice pentru victemele ale traficului de sclavii ai partidelor politice.

Autoritatile centrale au responsabilitatea cu prevenirea si eliminarea orice focar de coruptiei si trafic de sclavii politica si legii speciale pentru desemnarea sclaviei severe ca masura economica pentru guvernare. Combaterea coruptiei si saraciei publice la milioane de romani este o problema foarte deosebita pentru Romania.

In contextul de politica de cu foarte multe partide la guvernare si care nu au un scop comun la elaborarea si imbunatatirea cadrului legislativ a politicilor publice in sistemul romanesc. Sunt foarte multe focare de coruptiei publica si au devenit un varf de profit pentru clanurile economice si care au cerut sa aiba mai multe drepturi politice si civile, si au redus din toate drepturile ale angajatilor de pe piata muncii. Angajatii din Romania de peste 5 milioane de romani cu drept de vot au probleme deosebit de picante, deoarece nu sunt reforme viabile si in conformitate cu puterea de cumparare a romanilor, nu se croieste reforme serioase in educatiei sa fie de calitate si productiva pentru autoritatea publica si un bun public pentru beneficiarii. Sistemul de sanatate publica este in cele mai mare capitol de numai probleme multiple, nu au o infrastructura de securitate si prim ajutor pentru fiecare individ. La capitolul, ca in spitalele publice sunt tot mai putien paturi, de cat milioane de bolnavii care statul la cozile si nu au dreptul la securitate sociala si Justitii Sociala.

Serviciile oferite medicale pentru victimele sistemului corupt sunt tot mai la periferia Uniunii Europene, nu se vrea de loc transparenta publica si medicamente compensate la milioane de romani foarte bolnavi.

 

www.ziarulviitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !