O GUVERNARE PROASTA SA VINA ALT GUVERN SI MAI EXPIRAT LA GUVERNARE

 

Cel mai proasta guvernare are acum Romania si care produce ale guvern si mai prost si expirat la viata publica guvernamentala. Animalele politice si cu programul pastei porcine si slaba guvernare in gestionarea crizelor financiare, lipsa de administrativa publica, colectarea proiectelor publice pentru refacerea infrastructurii rutiere, caile ferate, iar Guvernarea si cum isi bat joc si se preface ca guvernaza banii europenei, in chemarea investiitilor publice din master plan si proiecte regionale, sunt o insulta si mai ales se alege ca cei care au probleme penale sa lucreze la refacerea afacerilor de coruptiei publica.

Coalitia guvernamentala nu vrea a lucreze in domeniul public, pentru proiecte regionale de spitale regionale, securitate sociala, si reforma fiscala, si astfel se merge spre gandirea penalilor sa comita alte delicte de opinii publice si materiale fiind este cel mai puternic partid penal si are cei mai multi liderii penalii care se impune in calitatea veritabila coruptia, si care astfe merge spre distrugerea sistemului politic. Consumatorii sunt tot mai putini la urne si nu vor sa mai gireze cu mafiile politice extraordinare si care promit mii de activitatii sociale si economice , si cand sunt votai de alegatorii, uita si guverneaza doar pentru gospodariile lor penale. La cate promisiuni electorale a fost lansate de toate ciumele politice si criminalii pe functii publice, a ajuns sa avem parte de numai Guverne slabatice si care comit cele mai grave abuzuri tot mai grave, si sunt creatorii ai majoritatii parlamentare sa conduca o majoritate parlamentara tot mai lipsita de reprezentarea voturilor .

Minte ca se face proiecte si sunt realizate in circuitul intern si se vede ca 24 de ani, nu exista de loc drumuri publice, construite din Master Plan , spitale regionale , scolii, case sociale , centre sociale de binefacere. La actuala coalitiei politica cu cele mai multe lupte politice pentru ciolane de lux, si miliarde de contracte publice din bani publice, se duce lupte intre clanuri politice periculoase, care suge tot profitul din administratiei publice teritoriale, iar elitele penale mai sunt si creditorii de credite in numele statului roman. Nu exista nicio cutuma politica serioasa in PSD si partidul de guvernare, legislativ, si doar clanurile ce cearta, pentru cine sa controleze mai bine toate resursele financiare, resurse de petrol si si mai ales resursele umane, sa munceasca pe nimic ca sclavii pe piata muncii, si lipsa drepturilor omului, este tot mai grava la zona eradicarea slcaviei politice si comerciale,  intruct ONU a relatat ca Romania cu sistemul lor politic lipsit democratizarea fortiei de munca, due lupte impotirva sclaviei comerciale si sunt aceleasi probleme grave si nu se face nimic, pentru ca e o legislatura care legifereaza si emite acte de sclaviei in forma calificata, atentat la securitatea ordinii publice, securitatii umane, si lupta impotriva drepturilor omului la scara larga. Guvernarea PSD prin lipsa de guvernare tot mai mult in trei guverne schimbate in numai 12 luni, doreste sa mai atace tot mai mult si alte drepturi fundamentale, pentru ca procurorii sa devina slugile sistemului penal si lipsit de credibilitate la nivelul politicilor publice externe.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor