O FATA ARE 22 DE MILIOANE DE COPII FOARTE SARACI DE LA ZI LA ZI

 

O fata are 22 de milioane de copii in scadere, care de fapt nu au de loc locuri de munca, pentru tara lor mama si tata, de fapt, unde sunt banii din cresterea economica,unde se vede in profitul marilor tari europene.Romania nu are nici un euro in propriile conturi bancare. Unde sunt marile investitii din Programul de guvernare al PSD, care creste salarii cu 2 la suta si reduce in masa profitul tarii economice. Nota de fundamentare a controalelor, de care se aplica din partea Guvernului PSD 2, este de fapt si de drept, ca Romania nu mai are nici o tona de aur in depozitele BNR-uri. 

Pentru anul politic al lipsei de guvernare mai putin pentru economica tarii, cotele de valoare va fi sub 2 la suta, crestere economica, care este zero noi locuri de munca. Adica in jur de peste 89 de miliarde de euro, sunt date afara din Romania. Politicienii mincinosi si periculosi au plecat cu saci de banii din imprumuturile de peste 30 de miliarde de euro numai in anul 2017. PSD nu are tehnicieni la economia tarii de guverneze dupa rapoartele negative ale tarii.  Trebuie sa raportam ca datoria tarii este in crestere de peste 100 de miliarde de euro , Statul Roman nu are de loc in acoperire miliarde de tone de aur in kilograme.

 

 

Despre cea mai slaba crestere economica sunt doua surse de venituri politice, primul proasta guvernare si slaba opozitiei politica organizata in Parlament. Statul Roman, are la guvernare o adunatura de profitori de cea mai slaba calitate umana. Sectorul privat si care nu vrea sa plateasca de loc taxele si impozitele, pentru ca nu exista controale eficiente si de durata de timp.

 

 

Programul de guvernare ale PSD votat de circa 3 milioane de voturi in anul 2012-ptr 2020, prevede masuri slabe de guvernare, de cele mai slabe puncte si nu bune, pentru ca pentru parlamentarii de la arcul guvernamental si vanzatorii de tara sunt tot timpul resurse bugetare pentru cresterea veniturilor, plus prime de vacante, sau mai ale pensii speciale. Cresterea CAS-ul este bine pentru Statul Roman, pentru securitatea omului pe campul muncii. Reducerea TVA-ului de la 20 la sub 19 la suta este o masura care sprijina pentru cei care produce locuri de munca, dar nu pentru toata lumea. Marele angajator cum era o data Statul Roman, a devenit statul in stat pe patru scaune, adica nu face profit decat din taxe si impozite, in rest nu are un Cod Fiscal , cu impozite pe grupe economice. Nu sunt de loc investitii publice care sa compenseze slaba guvernare politica de marca PSD. Fondurile europene in Romania sunt  zero euro de la Comisia Europeana. Independenta economica la companiile cu capital de stat ar trebui sa fie motor de crestere economica pentru tara nu pentru clientela de firmele private. Au vorbit guvernatii de la toate partidele politice despre ca NU trebuie sa fie investitii straine si cresterea economica pentru cresterea ofertelor de munca, pentru un segment mare de milioane de tinerii, cu zero venituri. Limita de guvernare de sub pregatirea celor cu multe scolii de gandire ieftine si expirate, confirma ca in zona de pregatire in zona financiara si economica  si mai ales in lupta cu evaziunea fiscala, cu comertul cu sclavii romanii de pe piata muncii, arata ca este tot mai productiva. Nu se ridica niciun partid politic la nivelul de crestere economica si care sa ofere stabilitate si predictibilitate economica.

Economia de bun stimt, nu prevede de loc cresterea economica sa fie actuala din partea mediul economic privat, si care Statul Roman, trebuie sa aduca masuri fiscale, si securitatea omului. De ce Statul este bun prieten cu unele firme fantome, care nu achita de loc datoriile suverane si istorice  la timp.  Saraca fata de 22 de milioane de copii, nu are de loc rezultate bune, nu are ce pune pe masa, intr-un mediul politic foarte neserios, care nu stie ce vrea de la viata politica in anul 2017. Azi nu avem de loc un program de guvernare pentru stabilitate fiscala bugetara, efectele se vad tot mai bine in cifre in construirea bugetului de stat din anul 2018.

Este un Mega Program de Guvernare in 2016, pentru 2020, care are masuri de guvernare bune, dar nu prevede ca cele preveadute in 29 de puncte vor fi puse in aplicare. Guvernarea PSD 2, nu face de loc controale severe la firme multinatinale, si banii din profituri private-comerciale, care au producere in mega profituri de orice,  nu achita de loc taxe pe valoarea adugata, controalele din partea statului, se refera la firme mici.  Vor fi cele mai multe noi poverii fiscale din Uniunea Europeana, in Romania, din partea industriei de partide politice Penale si cu Contacte severe ptr afacerile de coruptiei cu bunastarea omului de rand. Liderii de coalitia PSD si ALDE au vorbit tot timpul in conferinte de presa, despre noi investitii, care de fapt, sunt zero investitii straine. Ramania a dat afara din piata economica peste 100 de miliarde de euro de la bugetului de stat, pentru politica de tara si bugetara la guvernare. Nu mai vorbim ca nu se creaza de loc noi locuri de munca care sa incurajeze un sistem fiscal productiv si care sa nu de-a afara milioane de romani din tara, care nu au de loc locuri de munca alternative si surse de venituri.

ZIARULViitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !