O COMUNICARE REALA SI DURA SI CU PARTIDE DE PRES

 

Podul Penalilor in continuare creeaza noi guverne politice de lunga durata politica.. Actorii penali si clintii loc au o deosebita placere ca va pacaleasca din nou si sa mai votati cu alti penalii pe functii publice, dupa ce au furata, au facut coruptia publica sa devina cel mai bun program politic de guvernare impotriva voastra. Vine alegerile parlamentare la nivelul Uniunii Europene care nu aduce nici fonduri europene si numai munca ieftina si zero investitii dupa un timp de multa criza financiara si cu cele mai mari preturi la nivelul hranei, imbracaminte si facturi . Este o noua lovitura de teatru ieftin si care astazi sunt decizii ppolitice pentru inca 30 de ani. sa nu sa se faca nimic. Am asistat si vedem in fiecare zi de zi, cum curge in presa interna numai flesh news despre multa manipulare, insa, la partidele politice care colecteaza numai gunoaie si vor sa introduca noi regimuri penale sub Republica Penalilor care traiesc in lucrul mine de lux trebuie facut.

 

De cand s-a instalat regimul Penalilor la guvernare nu circula niciun contract public cu fara avizul seful penalilor. Romania o duce tot mai rau pentru ca, nu are alternativa politica constructiva. Nu imi vine sa cred cum politica Guvernului si majoritatii parlamentare nu fac nimic si tolereaza impostura, si sa fie o tara sub dezvoltata tot mai mult.LA alegerile parlamentare romanii au votat o majoritate politica penala si care au promis romanilor multa prosperitate si lapte si miere iar acum se guverneaza cum sa se instaleze  dictatura podurilor pline de penalii care au multe de distrus si care au creeat o nou criza economica, sub cele mai slabe locuri de munca si economica  nu functioneaza de loc. e

Dupa 30 de ani, au venit cu sloganul ca au crescut salariile si pensiile, care oricum ele erau vai de capul lor. Dar, dupa ce, nu s-a intamplat de loc cu marile proiecte de tara. Singura tara care nu are de loc proiecte de tara si care nu are regres, progres, si noi locuri de munca sub mandatele actorii politici care una spus in campanie electorala si alta fac cand vin la guvernare. Au inceput sa lucreaze la reducerii de noi investitii de miliarde de euro. Justitia nu este de loc lasata in pace sa sa fie independenta , fiind multe atentate teroriste penale si care fac scut in jurul statului de drept, sa devina un scut al penalilor. Controul mare politic face ca sa nu avem de loc mecanisme de verificare in ideea sa nu sa se faca de loc afaceri de anticoruptiei, dar ieea de avea o clientela perversa si cu multe pretentii a devenit un drept al actorii de azi care nu au nimic un program de guvernare in introducerea de alte noi promisiuni electronice. Si dupa unde , exista cea mai mare adunatura de politicienii penali impotriva tarii , sa fie milioane de romani cu cele mai mici venituri acum vor sa desfiinteasca salariul minim pe economiei. Sa lucreze milioane de romani sclavii cu diplome superioare si sa devina sclavii ai sistemului politic al mafiei politice oculte. PSD nu a reusit si nu vrea sa aduca noi venituri mai inalte deoarece face politica de sub partid de pres fiind un partid mare si care se vinde la partidele mici, astfel politica economica sub toate guvernele PSD-ALE merge si mai prost, neexistind nicio strategie imprioasa si sa creasca investitiile, astfel asistem la paradisul inflatiei la 100 la suta, la cele mai slave finantelor tarii, si cea mare povara fiscala. Acum, clasa politica nu este de loc preocupata sa gaseasca solutii serioase si care ar putea sa combata coruptia si saracia, somajul la negru, la peste 30 la suta.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “O COMUNICARE REALA SI DURA SI CU PARTIDE DE PRES”

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !