LA NUMAI IN 26 DE ANI , NU MAI AVEM TARA

Este oficial: Numai in 10 ani, Romania a pierdut peste un Trilion de euro, mai mult de cat Stefan cel Mare pana in pana in prezeny. De la Revolutia cimei rosiei si alte gripe ale porcilor penalii au mai pierdut peste 10 milioane de romani si inca mai pleca milioane de romani la munca sau la studii in Diaspora, din cauza lipsei de alternativa macroeconomica si lipsa de banii pentru a sustine bunastarea sociala si pentru a creea o familie in acesta tara

 

Romania prin Partidele Politice de azi si la guvernarea dragnelor si dancililor nu mai este de loc un stat, ci o corporatie condusa de toti parvenitii actualii si lichelele penale si cozii de topoare si poduri pline in realizarea infrastructurii de penalii sa fie tot timpul la ciuma guvernelor de la barurile pentru parvenitii. Guvernul prin vocea parlamentarilor si Alocolitii lui au recunoscut sa nu vor de loc lupta pentru drepturilor omului, care de fapt devine o fictiune. Romania din cauza tuturor partidelor politice si lipsa de liderii politice pentru afacerile romanilor si clasei de mijloc a fost vanduta de milioane de romani care au dat lovitura de stat in 1989, sa fie numai guverne de corporatie la guvernare si sa livreze cele mai slabe promisiuni electorale, adica cele mai mici locuri de munca si un euro de zi, lipsa de contracte de munca si lipsa de infrastructura pentru industriei grea a motorului economiei interne. Romania in anul 2018, nu mai detine nimic, decat milioane de romani sclavii cu acte in regula, care striga si omagieaza pe toti penali de pe functii publice, sa mai vanda alte milioane de romani la sclavia penalilor si  sclavii pentru mafia politica si  borvasilor.

Nu avem pacte sociale si modernizarea contractului social deoarece nu avem de loc o clasa politica productiva pentru afacerilor publice. Conducatorii tarii si cei care au resursele financiare au dat numai jafuri si traiesc in Romania pentru sa fie Guvernele lor si nu guvernele cetatenilor. Statul nu mai poate sa lucreze in folosul celor care au puterea ori omul este considerat a fi o creatura domestica si contactul politic este doar cand este ziua alegerilor , si atat. Nu avem partide politice serioase si moderne si sunt toate dupa laptele si merele din munca romanilor, profitand ca nu mai sunt milioane de romani sa reprezinte sistemul politic romanesc.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !