NU VREA SĂ FAC RĂU, PENTRU CĂ NU ESTE DE CĂDEREA MEA

Pentru nimic în lume şi de dragul nimănui, nu se cade să faci nici cel mai mic rău, cu toate acestea, că să aduci un ajutor celui care are nevoie e el, poţi uneori să amâni o bună lucrare sau să o înlocuieşti cu alta mai bună, căci atunci n-ai nimicit binele ci l-ai schimbat în unul mai mare.  Doamne Iisuse Hristoase, miluieşte-ne pe noi păcătoişii.

Doamne, ne rugăm pentru toţi cei care au nevoie de ajutor tău. Să fim, aşa dar, fraţi creşinii statornici şi neclintinaţi în credinţă noastră, ca să dobândim mântuirea şi să fim învreniciţi de împarăţia cerurilor, fiincă cel ce crede şi se botează se va mântui, iar cel ce nu crede a fost osândit.

 

Ochii lui Dumnezeu văd totul. Pe oamenii îi putem însela, putem să le arătăm altă faţă, dar lucrurile din interiorul nostru sunt cunoscute de Dumnezeu. Iubirea lui Dumnezeu  faţă de cel mai mare păcătos este mai mare decât iubirea celui mai mare sfânt faţă de Dumnezeu.

 

 

 

 

Dumnezeu înţelege rugăciunile noastre, chiar şi atunci când nu ne gândim cuvintele sale rostim. Dumnezeu aranjează toate lucrurile în folosul tău. El are un plan măreţ pentru viaţa ta. Noi, oamenii, suntem slabi, dar mari minuni face Dumnezeu.

 

Omul nu ajunge niciodată atât de bătrân, încât să nu poată face încă o prostie. Oamenii sunt vinurile. Cu timpul, fie devin tot mai buni, fie se transformă în oţet. Drumul să vă de-a pâine în necaz, şi apă, în strămătoare.

 

Dumnezeu nu mă va dezamăgi niciodată şi eu păcătosul sunt împotriva lui cu miliarde mari de păcate într-o viaţă de sub 360 de secunde. Când uşi binecuvântate se deschid de la sine în faţa ta, să ştii că Dumnezeu a intervenit pentru tine. Fiincă nu ştii ce  te-aşteaptă mâine, luptă să fii fericit astăzi.

 

Fiţi buni unii cu alţii şi iertaţi-vă unul pe altu cum v-a iertat şi Dumnezeu pe voi. Dacă omul a ars păcatele, măcar cu o lacrimă, acesta nu pierde, ci poate atrage, mila lui Dumnezeu. Să nu vorbeşti niciodată de gândurile tale, căci cel rău ştie doar că eşti ca el, şi nu ştie ce prevede puterea ta. Pune-ţi încredere în numai Dumnezeu, şi nu în oameni, deoarece el are rezolvare pentru fiecare problemă.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.