NU VOR LOCURI DE MUNCA SI CRESTEREA ECONOMICA

 

Nu vor locuri de munca noi pentru milioane de romani cu cele mai mici venituri si vor numai legi speciale pentru cresterea coruptiei si mafiei politice la guvernele impotriva altor guverne. Salariul minim pe economie in mod reala este de sub 100 de euro, iar alte milioane de pensii cu vechime in campul muncii la 140 de euro, pe luna. PSD si ALDE promoveaza un nou lovitura la veniturile oamenilor, in fiecare an de aN, pleca din Romania, peste 10.000 de tineri , care nu au de loc locuri de munca si alte milioane de tineri din zona cu studii superioare. Schimbarea veniturilor la LA ANGAJATOR pentru angajator nu se mai poate realiza pentru ca este dat peste cap povara fiscala.Nu se vrea de loc indexarea a punctului de pensie si al salariului minim pe economic, si reforma campului muncii din Romania, nu se vrea, pentru ca romanii, sa fie mai usor sub labele politicienilor penali.

O guvernare penala pentru care apara hotii este defapt o numele stalinista , pentru ca au schimbat de peste 100 de ori, lege a pensiilor pentru a fura din pensiile oamenilor, mecanismul de indexare pentru programul de guvernare nu exista. Nu avem de loc proiecte politice importante sa ridice Romania la zona de macro-proiecte regionale. In momentul de fata majoritatea parlamentara lipsita de guvernare si o reforma a legilor sociale, nu vrea schimbarea si modernizarea meseriilor de viitor, au distrus toate scoliile profesionale si invatamantului de stat. Colaita pentru penalii la guvernare la fara numar, este un pericol public si nu vrea sa guverneze . Nu avem de loc cresterea economica in anul 2018, pentru promovarea cresterilor nivelurilor de trai. Saracia, excluziunea si marginalizarea romanilor in Uniunea Europeana, sunt repere politice de guvernare cu care guverneaza de 30 de ani, partidele politice din partea ciumei rosiei. Cu o inflatie de 5 la suta, cu cresterea datoriilor de tara, si cu lipsa de predictibilitate si chef de guvernare se realizeaza acum Romania la zona actelor de coruptiei. Pensionarii si tinerii romani, sunt in Romania la numar, nu au de loc venituri ca la Uniunea Europeana. 70 la suta din popoulatia Romaniei activa traiesc sub existenta . Loviturile politice ale PSD impotriva distrugerii clasei de mijloc si reducerea la tacere a tinerilor romani, cu cele mai mici venituri si sclavii ai politicienilor penali de azi la guvernele penale pentru alte noi guverne a devenit o realitate politica.

Lipsa de cresterea economica si revolutia fiscala si alte programe de guvernare expirate din partea majoritatea penalilor si elitele cu dosare la curtea penalilor, au redus reformele statului de drept in Romania. Pentru anul 2018, Romania are cele mai slabe performanete economcie si reale si majore crize politice si sociale se extinde pe teritoriul al Romaniei. Forta de munca este dar nu este pentru cele mai mici venituri si munca ieftina si distrugerea capitalului uman, a lansat numai firme politice fantome. Rolul analizei anuale realizate de către Comisia Europeană este de a evidenţia provocările cu care se confruntă statele membre în vederea sprijinirii acestora pentru identificarea măsurilor de ajustare, dar Raportul pentru România remarcă mai multe aspecte negative, precum lipsa despre creşterea economică in scadere cu 20 la suta, în anul 2017, lipsa de  îmbunătăţirea potenţialului de creştere şi a condiţiilor de pe piaţa muncii sau tendinţa de consolidare a investiţiilor publice”, potrivit unui comunicat de presă, sunt unele lipsuri majore din Romania.
www.ziarulviitor.ro
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !