NU VOR FII VOTURI PENTRU CEVA VECHI SI CANDIDATUL UNIC NU EXISTA

Milioane de voturi noi pentru candidatul unic nu exista. Nu avem alternativa politica și partidele de dreapta sa fie sub o umbrela politica directa. Existenta lui Tăriceanu și Dancila, ar putea aduce lipsa de candidat pentru a schimba astfel politica de stat. Sunt tot feluri de candidaturi la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, care astfel încât va mobiliza electoratul de stânga și centru drepta, sa fie un candidat cu experiența, fie parlamentar, prim-ministru, senator și primar de comunitate locala.

Dacă Tăriceanu nu are infrastrctura politica de loc prea multe filiale în tara va duce pe partidul ALDE sa rămână la guvernare și sa ia un procent mai ridicat, iar PNL sa fie sub ALDE, fata de alegerile europene ce nu sunt pentru România. Electoratul de dreapta, va trage sa voteze cu râu cel mai mic din viata politica, iar o uniunea de partide politice sa schimbe drumul politic spre astfel de schimbare e posibil sa se genereze cele mai înalte aspecte politice. Sub o clasa politica divizata și cei care sunt liderii de partide politice și au grupuri parlamentare nu vor avea nicio mica idee ca la guvernare pentru politica externa a ROMÂNIEI va fie o guvernare cu multe partide. Culorile politice sunt amestecate nu exista ideologiei politica și de gen pentru a continua asa mascarada politica dupa lupta politica împotriva marele patron din politica centrala, fiind cu fără proiect de milioane de voturi și care vrea putere politica sa nu combaterea corupției și sărăciei în campania de alegerile prezidențiale.

Cu alte cuvinte, dacă exista Vadim Tudor, avea mandatul de președintele tarii asigurat. Candidatul PSD nu are minte prea multa si mai multa pentru ca nu exista electoral educat și sa aibă pretenția la selectarea ofertei electorale. În primul rând, candidatul asa zisa dreapta politica nu va intra în cursa pentru credite electorale, deoarece batiala se duce pe segmentul stânga, nu exista oameni de afaceri și electorat de dreapta sa voteze pentru un program politic de dreapta. Ce a fost la alegerile europene din 2019 mai 25, a fost pentru ca lumea a votat împotriva politicienii corupți fie din toate partidele politice mari și mici. Cu ochii slabi și care nu ai vedere și viziune politica de dreapta și reformarea statului de drept și avansarea drepturilor omului la materie prima, partidele de 5 și doua cifre la suta, vor gira cu un candidat politic ceva mai slab decât un candidat care le știe pe toate și nu se apleca sa facă ceva bun și sa nu mai plece milioane de romani ca nu au venituri moderne și ca motor de saracie avansata, și nu exista de loc de munca în toată România. Mai mult de cât nu exista candidatu politic al Diasporei, sa reprezinte problemele reale și dreptul la vot sa fie extins. Viorica și Calin Popesc Tăriceanu, se ducă pe un drum de mult așteptat de opinia publica ce a fost la alegerile europene nu sunt expresii alegerile de stat. Tupeul și unele abuzuri destul de grave din partea unei dreptei politice pe tema protestele politice la adresa lipsei justiției independentei de factorul politic de orice culoare politica, duce sa nu exista de loc candidatul providența și unic. Nu exista nicio șansa de a slabi bazinul electoral care este indecis și care vor avea nevoie sa fie candidatul pentru alegerile prezidențiale , sa nu mai plece lumea din Romania, pentru ca s-au tăiat salariile și pensiile și ajutoarele de stat, și care încă nu exista egalitatea de șanse intre bărbați și femei sa aibă drepturile egale la nivelul de salariul care s-a micșorat, cu peste 300 la suta. Pentru milioane de romani care nu au venituri de loc și de munca vor astfel de economie politica și nu proiecte politice pentru partidele politice private care sunt stat în stat și nu generează decât crize economice și multa instabilitate macroeconomica. Nu exista teza politica fără penalii în politica și exista o inflației de manipulare si vanatoare prăjeala ieftina ca apărătorii statului de drept, nu produc noii teme politice pentru ca nu sunt în stare și vor sa Vanda oferte politice extra vagant și expirate sa mai păcălească prostimea din Piața Victoriei, unde nu exista teme serioase și despre modernizarea economiei de piața și un standard ridicat etic social la combaterea sclaviei acum pe piața muncii interna.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro