NU VOI CANDIDA DE LOC PENTRU ALEGERILE EUROPENE

Sunt Scurtu Bogdan, si nu candidez de loc la alegerile europene din 26 mai 2019, asa cum comenteaza unii dintre liderii partidele politice. Plec si nu voi candida pentru alegerile europene, dar raman cu voi ca aveti cu cine sa votati o lista de candidatii si alte partide politice. Sper ca ca toate partidele politice se orienteaza spre diversitatea umana si sa ofer mai bune Slogane bune pentru tara. Romania are nevoie de ceva mai buna. Romania merita ceva in mai bine. Romania a trebuie sa fie cu ceva mai nou si sanatos in alegerile europene. Romania are nevoie de un stat roman puternic si cimentat si sudat in valorile nationale si are nevoie de alte drumuri pline de gropi si lipite de smoala si cu milioane de romani cu fara nici sursa de venit si care mor de foame.

Sper ca aceste alegeri aduce dorul de Romania si este o aducere spre Romania la modul in care cred ca romanii vor crede cel mai mult in Romania si nu in dogmele partidele politice. Chiar si cu fara Bogdan Scurtu, Romania merge mai departe si va avea ceva mai bun si mai mult curaj in alge tot ce este mai bun din toate resursele umane.

Sunt foarte multe lucruri si lucruri de facut si care trebuie sa intensificate si ales cu mare grija, cu mult curaj, devotament, patriotism, onoare, corect, aplica spre nevoi ales si mai multa intelepciune e leadership de conducere un stat care are probleme grave cu statul de drept si valorile moderne ale drepturile omului. Sunt alegatorii care distribuie o politica spre clase de mase care au o mare valoare si notabila.

Sunt alegatori de litera A, alegatori si litera B, care vor sa aiba o Romania in picioare si sunt cei mai buni, sunt alegatori care voteaza cu picioarele si care sunt impotriva tarii si impotriva tuturor romanilor si nu se implica, de cat sa fie cu zi rupta in doua.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro