NU VINE CE AU NEVOIE CEI CARE VOR SA FACA CEVA

 

Pentru ROMANIA, in anul 2017, vor fi milioane de romani care nu au cum sa fie cu astfel de venituri, adica zero venituri. Numarul persoanelor cu fara locurile de munca in bine platite si sigure, vor ajunge sa fie la peste 10 milioane de persoane cu drepturi de vot. Guvernarea PSD, nu vorbeste cu lumea oamenilor de afaceri absolut de loc, si se afla impotriva IMM-murilor, cu cresterea poverilor fiscale. Numarul de persoane cu drept de munca din Romania, cu fara locuri de munca noi decat anul trecut, cu toate masurile fiscale ale PSD-ului, nu aduce de loc stabilitate economica, pentru ca salariile romanilor, sa fie mai mari de cat in declaratiile politice ale liderii politici.

Angajatorii privati si nu numai au relatat ca peste 200.000 de locuri de munca vor fi in zona somajului calificat, cu mai mult de 45 la suta, peste anul trecut. Rata somajului a bifat foarte mult cu noile masuri fiscale care nu comunica cu nevoile reale ale problemelor de pe campul muncii, adica vom avea o rata a somajului de doua cifre, pentru anul curent. Guvernul PSD si alte partide mici, vor fi tot mai mult impotriva ca milioane de romani care sunt in cautarea de munca sa isi gaseasca mai repede un loc de munca cu securitate sociala si de sanatate.

Veniturile vor scadea, cu peste 20 la suta, in mediul privat, cea mai mare scadere din 27 de ani de la lovitura de stat si de la 10 ani de la aderarea la Uniunea European, avand in vedere ca sunt noi taxe si impozite pe campul muncii. Care stabileste noi majorari ale ratei pe datoriilor externe pe tara,si care cresterea economica nu va fi de loc de peste 3 la suta, avand in vedere ca deficitul bugetar merge spre 5 la suta. Analistii economici, in acest an va fi  cresterea economica mai mica si care reduce numarului de noi locuri de munca in bine platite si sigure.

 

Economia puternica zero, zero milioane de locuri de munca noi in mediul rural si urban, si zero infrastructura de investitii in investitii directe. Raportul de tara din partea presei externe, arata ca toate datele privind locuintele sociale din productia locurilor de munca interne nu exista un plan sau un proiect de tara si astfel de program de guvernare din partea PSD si alte partide minore.

 

Guvernarea PSD, care a preluat puterea pe baza de numai promisiuni electorale, care nu vor fi niciodate puse in aplicare, a promis pentru milionele de romani la alegerile legislative din anul 2016, milioane de locuri de locuri de munca, milioane de venituri mai mari, si pensii mai moderne, insa in realitate se vede ca in programul de guvernare politic al PSD, spune sa fie cresterea impozitelor de baza si mai ales jocuri murdare impotriva masurilor de cresterea economica in acest an. Nu vom avem de loc un guvern care sa fie in pas cu cererea si oferta economica si cu rezolvarea problemelor oamenilor, absolut de loc .

Guvernul PSD, are programe de guvernare in zona privind imbatranirea infrastructurii din Romania, a crescut taxele si impozitele cu peste 45 la suta, nu are de loc alternative economice si modernizarea nivelului de trai. Calitatea vietii si un sistem de asistenta sociala asa cum exista in tarile din afara tarii, nu se ridica in guvernarea PSD. Romania din partea Guvernului PSD, care consuma mult si nu produce nimic la guvernare pentru milioane de romani cu zero venituri, are nevoie de urgenta de masuri pentru a stimula cresterea economica si modernizara calitatii nivelului de trai.

 

 

Vor fi mai mici locuri de munca cu venituri mari. 

Cresterea fortei de munca in anul 2017, este in scadere foarte mult cu 56 la suta, fata de anul 2016. Reducerea cresterii locurilor de munca in concordanta cu o piata a fortei de munca, care este ocupata cu locuri de munca ieftine si care nu produce alte locuri de munca de loc.

 

Milioane de locuri de munca sunt cu sub 200 de euro, dar cand vine de plata locurilor de munca in anul 2017, vor fi mai scumpe si care reduce in masa o crestre a locurilor de munca din partea investitorilor straini, deoarece sunt cele mai multe modificari fiscale care afecteaza sectorul privat.Si, angajarile in sectorul de prestari servicii si sectorul de vanzari cu amanuntul vor fi afectate de cresterea masiva ale poverilor fiscale si pentru anul 2017. Nu se vrea o economie sociala si cu dialog deschis spre a rezolva unele dintre problemele ridicate intre cei care reprezinta motoru de cresterea economica directa si nu cei care traiesc din munca celor care muncesc mult si pe venituri tot mai mici de la zi la zi.

 

ZiarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!