NU TRECE MAJORITATE PARLAMENTARA PENTRU DEMITEREA GUVERNULUI PSD 3

 

Nu avem nicio majoritatea parlamentara PSD,ALDE, UDMR pentru demiterea Guvernului PSD 3, astfel incat nu avem de loc alternativa politica impotriva luptei anticoruptiei. Trebuie sa fie 232 de mandate pentru plecarea Guvernului PSD 3, de unde a venit din viata politica actuala . O tara sub tutela penalilor de la taierea padurilor la 80 al suta, datoria externa a taruu merge pentru 40 la suta, si in crestere, Rata somajului din care 43 la suta, in randul tinerilor , dar rata somajului in randul asistetilor social de peste 30 la suta. Insa peste 40 la suta dintre tomani sunt saraci europei. S-au imultit cazurile de persoane cu fara adapot si in Bucuresti, sunt peste 10.000 de persoane care nu au casa social, si nu ii ajuta nimeni, deoarece birocratie si coruptia fiind metodele in manifestara la guvernare in continuare.

Pentru ca sloganul anti-coruptie s-a legiferat in actuala majoritatii parlamentare , pentru desfiintarea si cresterea crizelor sociale nu este de fapt si de drept un Guvern pntru Guvernare sa guverneze dupa Programul de Guvernare, ne fiind programul lor politic si este elaborat de clanurile politice. Nu avem si nu se vrea de cat promovara saraciei si cresterea numarului de sclavi pe campul muncii.

Pe arena politica in Romania in anul 2018, sunt numai partide politice si actorii politici tot mai mult impotriva tarii, pentru sa destabilizeze tara tot mai mult si infactorii sa lupte pentru abuz in servici pe banii publici. Numarul infractorilor au crescut, la toate partidele politice, pentru nu construirea de spitale publice si locuri noi de munca pe piata muncii din Romania. Nu sunt de loc un fonduri publice pentru construirea de case sociale iar milioane de romani mor de foame, mi sunt de loc proiecte imprtante la nivel national sa guverneze prin programul acum de guvernare , este o lupta politica tot mai aprinsa si cu fara efecte pozitive, asupra clasele sociale .

O guvernare prin actuala majoritatea parlamentara de mai sus, au tot mai multe lipsa de credibilitate pe plan intern si extern, au destabilizat cursul asupra statului de drept, iar Comisa De la Venetia Vine din Nou in Romania , deoarece nu se respecta de loc drepturile omului fundamentale. Isi bat joc si vor tot mai multa putere pe gratis si nu au nimic de oferit milioane de oamenii tot mai saraci de la zi la zi, care sunt etichete ca sunt vezi asistati sociali  de la faptul ca nu exista un sistem de protectiei sociala, sa lucreze pentru eradicarea saraciei si marginalizarii sociale. Liderii penalii au ami multe drepturi de cat asistati sociali continua sa proteste impotriva drepturilor oamenilor, vor mai multe drepturi sa distruga si statul de drept, astfel icnat afacerile de coruptiei sa fie un instrument al programului de guvernare.

Nu exista nicio cresterea economica si pentru cresterea nivelului de trai, iar masurile propuse de programul de guvernare cel mai expirat al PSD-aALDE, este depasit de termen de valabilitate politica. Lipsa de resurse financiare si de un program de guvernare pentru dezvoltarea comertului si investitii sociale duce lipsa tara si nu se fundamenteaza pe conceptul unei bunei guvernarii sociale. Zero proiecte europene, zero Justitiei Sociala, Zero case sociale pentru persoanele aflate in sistemul de incluziunii sociala.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !