NU TREBUIE FACUT NIMIC ACUM DIN PUNCTUL DE VEDERE POLITIC

 

Nu trebuie făcut acum nimic din punctul de vedere politic, din partea celor care se prefac că guvernează această tara, şi care sunt la butoanele României, deoarece toate deciziile sunt necesare pentru viitorul guvern care este expresia noi majoritatii parlamentare. Liderii politici din opozitiei nu trebuie să poarte negocierii cu privire la revizuirii Constitutiei, cu regimul PSD, deoarece aduce multă instabilitate politică din partea celor care nu guvernează cu nimic această tara, din punctul de vedere economic şi politic la nivelul României.

Nu trebuie purtate noi discutii cu politicieni de la guvernarea ciolanelor de lux, care sunt nimeni, privind modificarea şi reorganizării teritoriale administrative pe zona regionalizării, sau pentru schimbarea legii electorale, deoarece nu au dreptul, deoarece nu i-au lăsat pe românii din Diaspora să voteze pentru o nouă schimbare politică, astfel încât actuala majoritate parlamentară este solidă, să nu lucreze la interesele românilor, şi vor numai privilegii din partea României.

 

Deciziile de ordin politic, din punctul de vedere al liderilor politici de la partidele de la guvernare, sunt nefondate, deoarece nu vor transparenţă, pe cele mai importante teme cu caracter politic. Pentru anul 2016, trebuie să fie discutate despre noua Constituţie sau despre o noua organizare administrativă teritorială, cu accent pe problemele economice şi sociale, astfel încât să fie şi acolo noi cresterii economice şi să producă economia locuri de muncă de înaltă calitate şi sigure.

 

 

Partidele politice din Opozitie şi reprezentantii ai societatii civile, sau mass-media, nu au fost consultate de către actuala majoritate parlamentară, cu privire dacă au o viziune politică în următorii ani, întrucât de când se află regimul PSD, la toate butoanele României, nu au fost la progresul politic şi economice la nivelul României pentru toti românii.

 

 

Romania din cauza Guvernului PSD, are cea mai mică crestere economică de sub 2 la sută, de sub nivelul Uniunii Europene, pentru anul 2015, care nu produce locuri de muncă pentru toti tinerii, care sunt cu nicio sură de venit din partea Guvernului.  România sub guvernarea şi politică ale marele PSD,  a pierdut cele mai mari cresterii economice care produceau locuri de muncă, prin activarea poverii fiscale, la procesele de bază ale dezvoltării economice şi zero progres economic şi social, pentru milioane de romanii din toată România.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.