NU SUNT MASURI FISCALE BUNE IN ANUL 2017

 

Noul guvern vine cu cele mai expirate masuri fiscale si sociale. Guvernul PSD SI ALDE sustine cele mai penibile si expirate masuri fiscale, care nu sunt de loc din partea sindicatelor si mediului de afaceri din Romania. Politica Guvernului PSD si ALDE se manifesta tot mai mult impotriva tuturor firmelor din toata tara noastra.

Au introdus noi taxe si impozite periculoase si nocive asuprea mediului privat si impotriva clasei de mijloc. Noile modificari nu au un temi legal si actele de coruptiei for fi in forma calificata si asupra Codului Fiscal care a devenit mai repede cel mai slab Program de guvernare din Uniunea Europeana. Politicienii penali de toate genurile politice au creat un haos si noi monstre de acte in legalizarea evaziunii fiscale pe care Guvernul se pregateste sa le adopte cu usile inchise, fara  vreo consultare cu factorii economici si ai mediului academic. De asemena. Programul de guvernare se topeste cu noi masuri fiscale ale coalitiei de guvernare, pentru pachetul de masuri fiscale sa aduca lipsa de cresterii economice si cresterii a nivelului de tari. Cresterea puterii de cumparare este in cea mai mare criza fiscala si toate preturile la raft au devenit o bomba economica.

Cosul cu cumparaturi ale Guvernului PSD si ALDE in pragul sarbatorilor de iarna, au introdus noi poveri fiscale si nu permite de loc cresterea consumului si pentru cresterea salariile si pensiile ale mediului privat si in sectorul public. Anul 2018, este din punctul de vedere al Guvernului PSD si ALDE prevede cele mai mari reduceri din nou la toate investitiile publice si nu favorizeaza de loc o plaja, larga de oamenii care au din ce in ce cele mai mici salarii, fie ca este vorba de domeniul public si cel privat. Revolutia fiscala si protestele care vor fi tot mai multe pe domenii publice, astfel  Guvernul PSD ar trebui sa ia masurile care sa fie aduse la nivelul realitatii economice reale. Programul de guvernare prevede multe masuri fiscale nasoale dar ele sunt puse ca sa fie de forma si pe hartie, insa,  puterii de cumparare ale romanilor,  nu au loc ritm de cresterii a infrastructurii si modernizarii economice de cresterea si dezvoltarea economica. Lipsa de pregatire economica la made in Romania persista tot mai mult, fara ca guvernatii sa intervina in Sectorul economic, pentru a introduce grad de colectare de taxe si impozite din partea tuturor  firmele mari, care nu vor sa plateasca taxe si impozite la nivelul de profit din banii romanilor.  Pe, ansamblu masurile sub inaltul patronajul al Guvernului PSD sunt introduse de lipsa de credibilitate politica pe arena politica interna. Cresterea economica si lipsa de capacitatea de promovare a orice prag de investitii publice si private, denota cea mai slaba guvernare economica si care se vinde numai pentru afacerile directe de coruptiei publica, cu contactele publice de taxe si impozitele ale tuturor oamenilor .

ZIARULVIITOR.RO

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!