NU SUNT LOCURI DE MUNCA MARI

Au plecat milioane de români din Romania din cauza locurile de munca la negru și ieftine și lipsa de crearea de noi locuri de munca bune plătite și cu plata contribuțiilor sociale. Modelul muncii ieftine promovat de toate partidele politice, fie PNL, fie PSD, și toate Guvernele politice cu contracte de milioane de euro cu clanuri ale mafiei politice, a slabit sporul natural al populației active din piata muncii, și nu este adevarat ca patronatele și sindicatele, au lipsa de forta de munca ieftina.

Zilele acestea a circulat în media un reportaj despre criza forței de muncă de pe litoral. Patronatele se plâng că nu mai găsesc oameni să muncească pentru nimic. E criză pe litoral, strigă ei dar de fapt sunt milioane de romani cu studii medii si superioare, care nu sunt reprezentate dreptruile lor, dreptul la demnitate, și stop abuzurile grave din cazua Codului Muncii și mafia și traficului de persoane si expoltarii sclaviei moderne asupra lucărtorilor cu venituri mici din partea tuturor angajaților.

Dar cine a generat această criză? Vorbim, de fapt, despre eșecul unui model economic – bazat pe muncă prost plătită – pe care patronatul românesc si strain, îl apără cu înverșunare, cu sprijinul clasei politice care s-a perindat în toți acești ani la guvernare.

Ei au făcut din România țara muncii ieftine. „Dacă nu-ți convine, sunt alți 10 la poartă!” este amenințarea care a gonit milioane de oameni din țară. Romania numai ca lovitura de stat nu a lasat loc pentru modernizarea Romaniei si diviziunii muncii reale în țara noastra sa modernizate tot felul de abuzuri in forma continua. Partidele politice sunt obligate prin guvernul lor sa creeze noi locuri de munca și acte normative care sa ridice un nivel de trai mai inalt si combaterea sclaviei moderne și munca cu forta, din cauza vanzatorilor si traficantilor de oamenii de orice varsta.

Românii s-au săturat să muncească mult, în condiții grele și să fie prost plătiți. Trebuie se alătură revoltei. Faptul ca facem din inegalitatea și nedreptatea socială priorități naționale.
Trebuie sa se lucreze cu fapte toate partidele politice cand vine vorba despre milioane de romani pentru a găsi un nou model economic, unul care să funcționeze cu și pentru cei mulți, nu doar pentru cei puțini. Lipsa de proiecte pentru cresterea nivelului de trai si pentru crearea de locuri de munca pentru maine, duce Romania la periferia tuturor tarilor dezvoltate astfel incat vor fugi milioane de romani pentru ca nu sunt locuri de munca decente si un sistemul sociale sa fie valabil pentru toata lumea. Romania are nevoie de peste 10 milioane de noi locuri de munca si nu este adevarat ca patronatele duc lipsa de forta de munca care se plateste ieftin si criza fortei de munca provine din lipsa de masuri si tratament egal si politici publice ale egalitatii de gen și o economie de piața modernă și lipsa de carnte de munca care sa dovesesca ca patronatele straine au platit toate dariile la stat și ca nu se mai cere munca ifetina si sa mai fuga milioane de romani din aceasta țară economică salbatică și fara viitor .

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro