Plafoanele de sticla au fost sparte pentru a nu fi de loc noi proiecte de invstitii in Romania, si impotriva pentru promovarea cresterii nivelul de trai, astfel incat zero infrastructura sociala si astfel de infrastructura rutiera si de drumurile in caile ferate din fondurile europene inca nu vin la guvernare si pentru anul 2019.

 @Romania nu are de loc fondul european pentru proiecte europene de dezvoltare asupra resurselor umane si mai ales fondul regional de coeziune care astfl inca a pierdut toate proiectele europene la nivel de guvernare prin Programul de guvernare, de peste 100 de miliarde de euro.

 

Fondul european de dezvoltare pentru perioada 2017-2022, a fost impotriva foaia de parcurs pentru nu promovarea de proiectele europene de infrastructura si mai ales procesul de aderare sa nu mai fie. Astfel , nu avem de loc un Guvern al marilor proiecte si ca toate investitiile de orice gen, sunt eradicarea proiectelor de modernizarea infrastructura sociala si locala. Romania, pentru 2007-2020 are cele mai mici fonduri europene despre care nu sunt actorii politici de la majoritatea lor parlamentara si mai ales opozitia sa fie pentru stabilirea urmatoarele directii despre accesarea fonduri europene din Tratatul de aderare al Romaniei la 2007.

@Marile proiecte de infrastructura sunt la zona de birocratiei si nu au caracter de transpunerea lor in legislatia nationala care in materie de proiecte europene sunt zero. Guvernul si toate guvernele ale sistemului politic roman, au sabotat in mod direct proiectele de infrastructura si toate deciziile guvernamentale au fost pentru cresterea somajului in randul tinerilor si altor grupe de persoane de varsta mare. Rezolutia Parlamentului EUROPEAN si referitoare la lipsa de proiecte regionale seriase in Romania, se adatoreaza exclusiv factorului politic din tara care a aderat la Uniunii Europene. Guvernele care sunt doar cu interese politice si nu pentru promovarea de cresterea economica, nu ofera de loc investitii despre mai multa infrastructura de drumuri si poduri, deoarece lipseste ministerul administartiei publice prin marile proiecte proiectarea ajutorului de stat prin suventii de la stat pentru demararea de astfel de proiecte.  Toate drumurile trece prin lipsa de infrastructura de peste 20 de ani, fie ca este vorba de Sibiu, Iasi, Arad, Vaslui, Bihor, si Bucuresti, prin canalul marii Dunarene. Guvernele social de centru-stanga au promis mii de kilometri de autostarada si accesul care sa fie pentru imunatairea infrastructurii intre municipiiile Deva si Oradea ceea ce inca nu este pentru o mai mare dezvoltare economica, pentru ritmul de noi oferte de munca si ocuparea fortei de munca si dezvoltarea regionala la nivelul tarii…

Pentru Guvernul PSD 3 si alte partide politice, nu vor veni de loc banii europeni din Fondul de coeziune pentru investitii in infrastructura de gestionarea traficului rutier si cresterea economica. Proiecte pentru atragerea fonduri europene, ce ar deschide alte proiecte si noi locuri de munca pe piata muncii in Romania si mai ales in estul tarii nu reprezinta un obiectiv de guvernare pentru toata majoritatea parlamentara care este sluga Guvernului PSD care nu face nimic pentru capitalul economiei al tarii. Peste 5 milioane de romani lucreaza cu cel mai mic tarif de sub 1 euro pe ora, nu au de loc securitatea sociala si un sistem modern de sanatate publica.

Despre marile spitale ce sunt proiecte politice, cu fara apa potabila, cu fara locuri de munca, si cu fara infrastructura de conturi de investitii de la firme si statul poverilor fiscale , inca sunt la zona sa nu fie un interes serios si vor fi construite peste 30 de ani. Locuri de munca tot mai proaste platite pentru 2023 la la sub 200 de euro, pentru inca 20 de milioane de romani. Solidaritatea politica si o politica regionala pe baza unor proiecte caritabile si economice din partea guvernatilor si guvernelor care ar putea sa mai fie la guvernare, nu ofer de loc suportul politic si de beneficii asupra beneficiarului. De exemplu, Guvernul prin programul de guvernare,si care nu este in legea nationala a promis peste 10.000 de kilometri de autostrada si peste 30.0000 de locuri de munca noi in mediul rural, unde saracia este o problema serioasa si sociala si care se manifesta la gospodarile tuturor oamenilor. Mai multe despre fondurile europene nu sunt de loc guverne sa guverneze pentru ele.