NU SUNT DE LOC PARTIDE POLITICE PENTRU ERADICAREA SARACIEI DIN ROMANIA ACUM LA GUVERNARE

Guvernul PSD, nu a lansat un plan pentru eradicarea saraciei din mediul urban, unde sunt comunele , orasele, judetele, pline de romanii, care traiesc in cea mai plina saraciei lucie. Milioane de romani, nu au de loc locuri de munca, deoarece nu sunt kilometri de infrastructura sociala.

Parlamentul Guvernului PSD, minte, ca este preocupat de soarta romanilor, de 28 de ani, nu exista servicii comunitare si integrare.

Astazi, de la cea mai dura lovitura de stat, cu numai partide politice pentru parlamentare, nu au masuri extrem de bune in privinta  eradicarea boli cronice. La acest Guvern, nu este de loc o baza solida pentru modernizarea asistenta sociala care nu lucreaza de loc impreuna cu  fondurile europene. Guvernul nu guverneaza dupa PROGRAMUL de guvernare. Si, dupa ce nu exista un sistem de educatie modern, ocupationale, si implementarea unor mecanism medicale pentru a indentifica persoanelor vulnerabile si precare si pentru a stabili un plan concret de actiuni, cost, buget  si masuri care sa aduca rezultate. Sistemul de asistenta sociala prin cele mai mici servicii sunt pe departe a fi pentru Combaterea Saraciei si Programul de guvernare  care produce numai milioane de romani cu zero venituri in continuare .

 

Sunt foarte multe de lucru in care nu exista consens politica si pachetul de servicii sociale sunt insuficiente, au fost reduse serviciile sociale, pentru cresterea si saraciei si coruptiei pe toate drumurile din tara. Persoanele care lucreaza in sistemul de asistenta personala, sunt foarte slabi calificati si nu sunt pregatiti de loc sa intervina impreuna, la nivel de comunitate, pentru a reduce riscurile de saracie si excluziune sociale ale multor clase sociale.

Asistentul social, asistentul medical comunitar și consilierul școlar nu vor interveni împreună, la nivel de comunitate, pentru a reduce riscurile de sărăcie și excluziune socială ale categoriilor vulnerabile.

Ocuparea si formarea socio profesionala si dezvoltarea profesionala pentru desemnarea unor planuri de actiune , cresterea sanselor persoanelor vulnerabile sa intervina pe piata ocupartei fortie de munca. Piata de munca din Romania este astfel plina de milioane de romani care trasiesc in cea mai grea si severa saraciei lucie si care produce cele mai multe decalaje si nivelul de servicii  si venituri este foarte mare intre cei cu multe probleme. Educatie si accesul la formare contiuna a resurselor  financiar  asupra celor care vor sa lucreaza pentru piata muncii sunt tot mai putine .

 

Foarte multe rapoarte arata ca beneficiile sociale acordate sunt insuficiente si saracia extrem se afla si se dezvolta la peste 7 milioane de romani adica in aproape 80 la suta din gospodarii. Deci nimeni de la Guvernare nu are curajul sa vorbeasca si sa faca o agenda politica pentru siguranta sociala si securitatea sociala. Zona de protectie sociala din politica fundamentata de guvern nu aduce de loc o politica noua a generatiei in mai toate comunele din aceasta tara. E o agenda ignorata, deoarece sunt mai usor de manipulati si sa devina sclavii ai partidelor politice penele. Cineva care este asistat social este considerat lenes, nu se vede opusul lui, pentru ca nu din cauza lui a ajuns sa fie vulnerabil, aceasta este mentalitatea tuturor care nu vor de loc o schimbare si vor ca treburile sa fie si mai rau in aceasta tara.

Serviciile comunitare nu acopera de loc 40 la suta, din problemele grave si nu sunt de loc acte normative pentru eradicarea saraciei si coruptiei. Pentru a sustine grupurile care sunt cu zero venituri si nu au de loc grad ridicat de educatiei si aflat in cadrul saraciei pentru medie si saracie severa. Guvernul, PSD si toata clientela lor, prin actiunile politice de resort, a inceput tot mai mult sa fie ne pregatit  tot mai mult si din punctul vederea unui proiect de finantare din fonduri europene si Banca Modiala pentru a mai reduce din saracie si coruptie in Romania. .

Guvernul si care se declara de social-democratica nu are de loc vointa politica pentru lansarea unui Pachet anti-eradicarea saraciei.

Toate guvernele politice au fost impotriva pentru eradicarea saraciei prin dezbinarea grupurilor vulnerabile din teritoriu si mai grav au fost adusi  cu caruta la proteste ale tuturor penalilor, iar guvern care sa axat pe mai multe taxe si impozite, de cat prevede resursele financiare din casele oamenilor. Guvernare pentru eradicarea saraicie si igienizare a locuintelor afectate de val mare de saracie de la lipsa de locuri de munca  noi si un sistem de sanatate [ublica activ, cu lipsa de pulverizarea unor masuri de ocuparea in lipsa a unor directive si politic sociala la nivelul de realitatea economica de pe terne.

 

Cel mai mare Guvern si care a schimbat doua guvern nu vrea sa vina acum pentru lansarea unor instrumente si politici publice pentru combaterea saracie, care ar trebuie sa fie pentru categoriile de varsta, de la copii, tinerii, persoane foarte in varsta.  Protectia copiilor, protectia si drepturilor tinerilor , nu este doar un drept si este obligatia statului Roman, sa ofere locuire, social, educatie, sanatate publica, si mai multe paliere de ingrijirea si ocrotirea tuturor persoanelor vulnerabile si care sunt la periferia tarii. PSD de 28 de ani, nu a fost de loc un partid focalizat pentru sa se preocupe cu adevarat de securitatea sociala, astfle incat acest partid a fost preocupat de cresterea saraciei si coruptiei la toate nivelurile, de asta sunt milioane de romani care lucreaza din greu in Diaspora, si Statul PSD, vrea numai miliarde de euro de la munca lor si milioane de voturi. Nu sunt elite politice pentru crestere economica si sa se preocupa in aceeasi masura si de eradicarea saraciei, din punctul de vedere al guvernarii.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !