NU SUNT DE LOC LIDERII POLITICI SA LUPTE PENTRU ROMANIA

Romania nu are de loc liderii politici  pentru infrastructurii politice, retele politice sunt tot mai lipsite de incluziune politica si protesteaza tot mai mult si cu efecte destul de provocatoare, adica zero Aderarea Romaniei la o mai buna crestere economica si a noilor noi locuri de munca, si mai ales pentru modernizarii cailor ferate, prin neaderarea Romaniei la spatiul Schengen  in anul 2019, nu va intra ca sunt liderii politici caressunt drogatii, betivi, si care au o cultura a lor personala, sa sfideze bunul mers al economiei si o  tara de mana a cine?

Romania indeplineste de mult timp foarte multe conditii veritabile si de securitatii sociale, care a contribuie la creare de drepturi egale in randul statelor membre. Este un circ vicios si nu se vrea si nu se doreste de loc ca Romania pentru dezvoltarea unui stat suveran, nu isi permite de loc dreptul sa fie cu tratament egal , iar regimul democartic din romania, din partea partide socialiste, partide democratice, partide progresiste, nu sunt de loc in contextul european si azi Romania nu se afala de loc aderata la Uniunea Europeana. Guvernul care cand era in opozitie lansa tot felul de promisiuni electorale, a ajuns sa amendeze propriu lui program de guvernare, Majoritatea parlamentara nu doreste sa coloboreze cu guvernelor lor, pentru a reducere tot mai mult progresul si zero reforma muncii in Romania si mai ales calitatii locurilor de munca.

Toate regimurile ideologice sunt politice si care arunca in sansul puterii politice un guvern totalitar si lipsit de democratiei si nu este loc in stare sa  faca lobby la nivelul Comisiei Europene si Parlamentului European, pentru sa poata intra si Romania la spatiul Schengen pentru securitate, protejarea drepturilor omului si libera expresiei a presei libere. Legile Justitiei sunt tot mai noi si care sunt noile creatorii ai produsele penale ce sunt legate de problemele cu Justitia astfel incat independenta justitiei si justitiei sociale a devenit un nou slogan politica pentru a fii zero corpul profesional de judecatori si procurori in marile procese cu actorii politici si agenti economice.  Niciun partid politic nu trebuie sa aduca alte derapaje la crearea celui mai mare haos in sistemul judiciar si trebuie sa fie independent si mai ales impartial de sfera politica, fie ca este vorba despre partidele politice si care vor sa devina profitabile pentru cresterea promisiunilor electorale.

Vina este a tuturor partidelor politice ca nu suntem azi la spatiul Schengen si milioane de romani sunt pe drumuri si vor pleca in continuare din Romania, ca nu au de loc viitor asigurat si ca bunastarea sociala este de fapt cresterea saraciei si inegalitatii si nu acces gratuit la educatiei, in functiei de merit si cum sunt legile mondiale. ROMANIA are un guvern care face pac cu diavolul sa ramana la guvernare, pentru ca guvernatii nu sunt de loc in stare sa se adapteze la guvernare in raportul cu promisiunile electorale, ale programului de guvernare cel mai slab si deja inca nu este de loc livrat la consumatorii. Si, lipsa consistenta de duritate a liderilor de opozitiei, duce Romania la cele mai inalte decalajele economice, lipsa infrastructurii scolare, lipsa de infrastructurii de spitalele regionale care nu sunt de loc proiectate si alte zero milioane de autoastrzi expres, pentru a permite mai buna si durabila, a crestere economice directa.

Guvernul nu are cum sa plece in afara majoritatii parlamentare este un partid cu liderii politici ce sunt in afara PSD, iar ca nu poate sa plece de la la guvernare cu un guvern incompetent si incalificabil de inteligent profesional, a adoptarii echipei guvernamentale ce e o lovitura data a drepturilor fundamentale de toate felurile si mai ales statului de drept de pe hartie. Opinia publica a discutat cu toate cadrele Guvernului PSD si alte persoane drogate si pline de fapte penale pe rol, iar prezenta motiune de cenzura nu ajuta de loc pe Romania, si mai degraba va costa alte miliarde de euro, de la cresterea de taxelor si impozitele pe spatele romanilor, care oricum nu au ce lucra si nu au de loc venituri serioase, si protectia programelor guvernamentale ca vor fii implementate in functie de gradul de crestere a saraciei in mediul rural si urban.  Romania a aderat la Uniunea Europeana sa aiba parte numai de profitori si care sug toate bugetele locale si mai ales destabilizeaza multa instabilitate economica si zero securitate sociala , ce  ar trebuie sa fie in anul 2007, pentru 2018, intr-o tara europeana si acum trebuie sa fie de mult integrate la Spatiul Schengen pentru combaterea terorismului si mai ales formularea politicilor publice , lipsa de expertiza si in luarea unor masuri specifice pentru salarii egale intre barbatii si femei, in aceesi companie unde presteaza serviciile sociale si intelectuale pe piata muncii in Romania.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor