NU SUNT CONDITII ECONOMICE DE EXTINDEREA AFACERILOR IN ROMANIA

Uniunea Investitoriilor din clubul Uniunii Europene, au declarat prin presa europeana, pentru guvernul USL, ca sunt investitorii straini care sunt foarte interesati sa extinda afacerile lor si in Romania, asa cum sunt in peste 80 de tari din intreaga lume.

Investitorii straini au trimis Executivulului de la Bucuresti, prin ambasadele si consulatele Romaniei, un set de masuri economice si sociale, care cuprinde, reducerea taxelor si impozitelor ori ajutoare financiar din partea statului roman, deoarece vor sa creeze peste 20.000 de noi oferte de munca pe piata muncii, unde sunt milioane de tinerii care nu au locuri de munca in Romania.

Masurile economice din partea Guvernului al Romaniei, nu sunt pentru dezvoltarea afacerilor in Romania, la conditiile actuale din zona euro si non euro, la nivelul Uniunii Europene, pentru Romania.

Relatile economice internationale intre Romania, sunt in continuare foarte rece, fata de alte tarii de pe planeta noastra, care creeaza masuri economice de ridicarea cresterii economice pentru noi locuri de munca, prin problemele unei noi ordinii economice mondiale.

Toate domeniile economice de pe piata economica si zona de prestari servicii economice se afla la zona de criza financiara, care va dura inca cel putin doi ani de zile, daca Guvernul Roman, nu va adoptata masuri economice, care sa reduca din povara fiscala, care aduce numai crize economice, cresterea somajului in Romania, si cresterea evaziuni fiscale, care ramane cea mai mare din Uniunea Europeana, si in anul 2013, la o valoare de peste 100.000 de miliarde de euro, fara TVA.

Companiile romanesti nu sunt motivate financiar din partea partidelor private de la guvernare, si care garanteaza pentru Guvernul USL, deoarece statul roman, cere in continuare peste 220 de taxe si impozite nationale, care sunt cele mai multe din toate statele membre ale Uniunii Europene.

Si cresterea economica in Romania, ramane la nivel de sub 2 la suta, din cauza numarul foarte mare de taxe si noi impozite, si cu cea mai mare inflatiei din zona comunitara europeana, care promoveaza cresterea evaziuni fiscale la tot Sectorului privat, din cauza statului roman, care sta in sta, din cauza partidelor de la guvernare, care nu vor sa aduca noi masuri economice pentru ridicarea cresterii economice si pentru lansarea de noi locuri de munca, din partea mediului privat.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro