NU SUNT BANII PENTRU VENITURI MAI MARI

 

Nu sunt de loc banii si locuri de munca decente pentru venituri mai mari in Romania in anul 2018. Un guvern plin cu multe ministere publice sunt tot mai mult in campanii electorale, nu au de loc habar de Programul de Guvernare, si guverneaza pentru milioane de saraci, pentru milioane de romani tot mai impotriva clasei de mijloc. Veniturile au fost asa de prost crescut in Romania, incat sa ajuns din nou la reducerea salariilor si pensiilor cu peste 30 la suta. Guvernarea cea mai scumpa la guvernare si care face numai jocuri politice deviante de periculoase isi doreste din noua o noua criza politica, pentru inghetarea tuturor veniturilor si nu au de loc prestatii sociale viabile. Asistenta Sociala in Romania este in faliment si mai ales servicii de prestarii sociale si economie  prin proiecte durabile sunt la periferia Uniunii Europene. Se doreste feminizarea saraciei si sclaviei tot mai mult, astfel incat milioane de romani sa fie cu cele mai mici venituri si zero proiecte regionale, spitale noi si  modernizarea caselor sociale si asezamintele culturale. In bugetul de stat din anul 2019, majoritatea parlamentara care guverneaza in numele Guvernelor PSD-ALDE,  mai da din nou o noua lovitura impotriva cresterii economice sa produca cele mai mici venituri din lume. Legea salarizarii a fost construita de o mana de penalii ordinari si care vor pensii speciale, prime de concediu si mai ales inghetarea nivelul de trai.

 

 

Guvernul PSD si ALDE in numele clienti politici de factura politica penala inca nu mai au banii pentru plata pensiilor si salariilor, deoarece economia regionala a Romaniei nu se lucreaza de loc si nu se pune in aplicare consolidarea si dezvoltarea traditionala a economiei Romania Tuturor Romanilor. Lipsa de cresterea economica din produsele proprii ale tarii noastre, genereaza numai crize financiare pe termen lung. Nu exista de loc o crestere economica de 2 la suta, pentru cresterea cu doi la suta, a pensiilor si salariilor in sectorul public. Milioane de persoane de sex masculin si feminin sunt condamnate la foamete si sclaviei politica moderna in naul 2018, care se manifesta prin multa  coruptiei publica si economica de toate genurile politice ultra penale, fiind impotriva tuturor  drepturilor omului si statul de drept pentru mai buna guvernare.

 

 

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !