NU STIU SA FIE MAI BINE SAU MAI RAU

Nu stiue sa fie toate sansele politice sa avem un referendumului pe toate Legile Justitiei si stium ca avem control maxim politic asupra statului de drept . Referitor in primul rand la trecerea examenelor pentru toate partidele politice care vor sustine un referendum sunt riscuri mari cu eliminarea lor din voata politica. Astfel incat exista proteste guvernamentale impotriva statului de drept chiar de factorul juridic, impotriva statului de drept si statului procurorilor si judecatotorilor. Este foarte bine sa fie o astfel de tema dupa mai bine de 30 de ani, cand avem numai cozii de topoare si unele penale care au condus la degradarea independentei Justitiei, adica control maxim asupra procurorilor europenei si nu numai.

Au fost faucut dosare politice la comanda si nu unde trebuie unde sunt primarii corupti si functionari corupti care isi trag foloasele materiale si alte privilegii. Nu stiu care coada politica este mai mare, dar pentru trecerea referendumului trebuie schimbata Constitutia de la zero. Constitutia , desi si are derapajele ei, din cauza ca este una politica si un carte de derapajele politice interne, si are lacune si interese meschine. Justitia din Romania, este acum sufocata de elita penalilor de lux si care au dosarele penale pe rol, pentru abuz grav in forma calificata si intelectuala, si vor sa scape de de dosarele penale. Romania pentru a avea o independenta a Justitiei trebuie lasata in pace si iubire, pentru o guvernare sociala si dreapta, cu fara abuzuri grave din partea politicienii penali de toate culorile politice.

ZiarulViitr.ro
saluta tema referendumului propusa de Presedintele Klaus Iohannis. Coruptia este o amenintare la adresa sigurantei nationale, iar amnistierea si gratierea faptelor de coruptie sunt o jignire la adresa cetatenilor cinstiti.
       Politicienii corupti jefuiesc an de an bugetul alimentat prin efortul contribuabililor corecti si trebuie sa raspunda pentru faptele lor penale.
Castigarea alegerilor nu poate fi folosita pentru a obtine un cec in alb pentru jaful organizat, iar presiunile politice facute pentru amnistierea si gratierea celor care formeaza un grup infractional organizat trebuie sa inceteze.
       Ii indemnam pe membri si simpatizantii nostri, ca si pe toti cetatenii onesti ai aceste tari sa se prezinte la referendum, sa ii mobilizeze pe cei apropiati si sa voteze cu hotarare aceasta propunere.
      Nu vrem sa fim o natie de hoti!

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro