NU SE FACE SI DACA SE FACE

 

De regulă, trebuie să fie politici publice sociale în combaterea rapidă a sărăciei și sclaviei de multiple severe, pe accentul pe mediul rural. Nu a fost și nu se vrea să fie la guvernare mai multe acțiunii politice, asemeni altor forme de combaterea,se produce tot mai multă sărăcie și care se vede tot mai bine. Nu a fost să fie timp de 26 de ani, politici sociale prin care persoanele care sunt fără locuri de muncă, să fie sprijinite de statul român, mai mult au fost lăsate să plece din aceasta tara, însă nu sunt așa de multe locuri de muncă, câte persoane vor să presteze servicii economice pe piața muncii în România.  

Peste 10 milioane de tineri nu sunt ajutate de loc, să fie pe un drum în viață, mai mult chiar sunt la zona de sărăcie severă în formă continuu . Se vorbește mult despre politicile sociale și programele economice, de implementare, dar în continuare nu se vrea să se facă ceva.

Guvernarea politică modernă și care este în căutare să implementeze teme de ocuparea forție de muncă, ar trebui să reducă poverile fiscale pe câmpul muncii și să aibă în vedere programe sociale privind costurile sociale de asistență socială mai durabile. Reducere a sărăciei și securitatea socială, să includă tehnici și model de simularea, în eradicarea sărăciei și combaterea traficul de persoane vii, care sunt marginalizate de această societate de astazi.

 

Programul,,primul loc de muncă și pe termen mare,, este un concept de politică economică, care să fie pus în aplicare, prin atragerea de investitorii serioși și care să nu exploateze pe om de către om, deoarece acel investitor nu face investitii serioase, in infrastructura umană de calitate, și face sclavie severe cu forța de muncă, și de asta muncă se vinde tot mai ieftină și sunt milioane de salarii tot mai mici, care nu sunt în stare să achite plata pensiilor în raport cu creșterea economică.

Alte modele legate despre a simula tinerii pentru a intra într-o formă de învățământ sau pe piața de ocuparea forței de muncă se prevede prin politici sociale bine gîndite, cum ar fi combaterea muncii la negru și incluziuni sociale prin salarii mai mari. Activitatea umană este foarte nevoie să fie gestionată bine de statul român, astfel încât, să nu mai avem rapoarte negative de tara prin ca vorbim tot timpul despre reducere a săraciei și în schimb vedem cum se produce alte noi taxe și impozite pe câmpul muncii. Lucrători români au nevoie din partea celor care se află la guvernare democratică de mai multe decizii socio-economice și care să fie implementate astazi.

Toată lumea se angajează să vorbească despre combaterea săraciei sau că vine cu programe de asistență socială, se vede ca sunt zero, care nu sunt de loc implementate în raport cu nevoile oamenilor. Avem cea mai mare rata ridicată în sărăcie în mediul rural, deoarece sunt de loc locuri de muncă, nu mai sunt tinerii și satele și orașele sunt tot mai goale și pline de multă săracie lucie.

Trebuie să se lucreze rapid și repede la refacerea infrastructurii economice în tara, în care oamenii și care trăiesc în mediul rural, să își poată plăti asigurările de sănătate primare și să aibă securitate socială și cea de dezvoltare astfel prea lent sa lucrat și nu sa făcut chiar nimic pentru cele 2000 de comune cate prevede Romania în prezent.

 

Sînt peste 10 milioane de persoane care nu au locuri de muncă, nu au surse de venituri, nu sunt de loc integrate întro formă de formare în educație de promovare pe câmpul muncii, cum să îți găsească un loc de muncă stabil și real, când el nu are ce oferi în raport cu oferta și cererea celor care pretind ca sunt angajatori.

 ZiarulViitor.ro
https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor