NU SE FACE NIMIC DIN OAMENII PENTRU OAMENII

 

 

Guvernul Victor Ponta 3, face din nou politică de cea mai slabă calitate despre infrastructura educaţională, care nu prevede manuale şcolare, moderne şi digitale, pentru clasele I-VIII, pentru anul şcolar 2014-2015, având ca obiectiv de politizarea învăţământului românesc, prin cele mai multe rebuturi politice şi umane, care se varsă în sistemul de învăţământ al statului românesc.

 

Biserica este iluminarea noastră! Oamenii educaţi de biserică, de preoţi sunt oameni buni, oameni de onoare, culţi, inteligenţi, sensibili, comparativ cu cei fără frică de Dumnezeu, fără credinţă. Biserica a fost întotdeauna centrul culturii şi al educaţiei. E foarte rău că s-a separat atât de mult şi s-a îndepărtat şcoala de biserică! Rezultatele acestei separări sunt din partea partidelor private care au politizat casa lui Dumnezeu, printr -o societate dezbinată împotriva poporului roman. Casele lui Dumnezeu, nu mai sunt acum aşa cum prevede codul lui Dumnezeu, pentru poporul roman din cauza partidelor private de la guvernare, printre care PSD şi partide de 1 la suta, care sunt cu fără idei şi proiecte sau programe economice pentru Romania acum.

 

 

Luptele politice împotriva poporului roman vor fi şi mai bogate din punctul de vedere politic, astfel ca alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie, să prevadă o nouă criza financiara, deoarece produsele politice care sunt prin campaniei electorale din toamnă 2014, nu au programe şi proiecte de tara, la realitatea economică actuală. Romania are nevoie de produse politice cu idei, proiecte şi programe speciale economice, pentru combaterea sclaviei severe care se extinde foarte mult în toată Romania.

 

Economia României a stagnat sub guvernul Ponta 3, care trebuie să demisioneze cât se poate de repede, pentru a da creştere economică şi socială în România. Scăderea locurilor de muncă şi al nivelului de trai, este în scădere masivă, deoarece candidatul Ponta de la PSD, prevede să fie cel mai mare consumator de taxe şi impozite masive prin bugetului de stat, pe anul 2014, cu alegerile prezidenţiale.

 

România nu are infrastructură economică şi modernă, cu fără autostrăzi  şi cu fără industrie puternică economică, care să genereze noi locuri de muncă, care să fie la puterea economică şi al nivelului de trai, pentru milioane de romanii care sunt la zona cu fără locuri de muncă în toată România. Guvernul Ponta 3, merge cu fără programe, idei şi viziune politică şi economică, la cele mai importante alegeri electorale, din viata romanilor cu drept de vot, întrucât să fie model de guvernare, indexarea poverii fiscale şi număr mare de sclavii de romanii cu drept de vot, în afara României.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro