NU ORICINE ARE PUTEREA DE FACE BINE PENTRU EL

Dumnezeu ne pune în permanenţă la încercare, dar ştie că din fiecare încercare vom învăţa câte ceva. Iubirea este balsamul care vindecă multe, dar şi răneşte adânc dacă nu eşti atent cui o dăruieşti. Nădejdea în Dumnezeu nu poate sfârşi niciodată în deznădejde.

Nu mă interesează să am alături persoane bogate, puternice sau frumoase şi vreau numai persoanele adevărate şi sincere cu mine pentru tine. Căci omul nou nu creşte şi nu se întinde în noi decât se măsoară ce scade şi cedează omul cel vechi. Mulţi văd ceea ce pari  a fi, dar puţini înţeleg ceea ce eşti.

 

A ierta este cea mai înaltă şi frumoasă formă de dragoste. În schimb primim Fericirea şi o pace netulburată de nimic. Ca să primieşti iubire, trebuie mai întâi, să dai. Nu există altă cale.

 

Fă bine de câte ori poţi şi chiar dacă primeşti în schimb rău, tu fă bine, cel puţin în inima ta ai satisfacţia că nu eşti ca ceilalţi. Şi să nu uiţi, că răul îl pot face toţi, binele doar anumite persoane au privilegiul de la Dumnezeu. Mâinile murdărite de muncă au miros de demnitate.

 

Dumnezeu nu caută binele făcut, ci scopul pentru care a fost făcut. Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinţă în tăcere, de umilinţă, credinţă şi cunoaştere.

 

Una dintre cele mai grave boli pe lume asta este să nu însemni nimic pentru nimeni. Doamne Lumina-mi mintea, întărăşte-mi memoria şi dă-mi priceperea necesară să răspund corect. Acesta va fi un pas înainte pe drumul vieţii mele şi o răsplată Binecuvântată pentru Turda şi grijă părinţilor noştri.

Atunci când îţi va fi mai greu vei vedea adevăratele feţe ale celor care spun că le pasă de tine. De la viaţă am primit lovituri. De la iubire am primit suferintă. De la politicienii am rămas cu fără locurile de muncă şi avem locuri de muncă, care sunt acum foarte ieftine, pe nimic. De la prieteni, trădare. Dar de la Dumnezeu am primit puterea împotriva celor de mai sus.

 

Cine îngenunchează în faţa lui Dumnezeu, Poate sta în picioare în faţa oricui. Dumnezeu coboară între oamenii şi suie oamenii la bine, pe scara Sfinte Liturghii. Mă, nu toţi din lume se prăpădesc, nici toţi din mânăstire se mântuiesc.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.