NU O SA MAI FIE ASA DE MULTI COPII SI OMENIREA VA DISPAREA

Declarația universală a Drepturilor Omului, la cel mai înalt nivel a declarat ca omenirea va disparea incetul cu incetul dacă li se mai permite extinderea de dreptrui ilegale cuplurilor de aceleași sex să adopte copii, și cadrul familiilor sarace. Oare, va aduceți aminte de unele aspecte ale crizei sociale si lipsa de fără echivoc, după ce permiterea cumplurilor de egalitatii de gen in matca barbați, și nu feminizarea cupuluilor de sex diferite care sunt egal intre babati si famei, astfel să le interzică dreptul lor sacrul de avea copil si de adopta copil în cele de urma.

Pur și simplul cu așa educație politică se vedea din toate partidele politice cu dogme si diocrtina politica, la alegerilor electorale, să aibă posibilitatea cupuluilor de aceleasi sex amabilitatea de a adopta copiii? Nu de astfel spus, se vede ca aceste politicile publice sunt la reducerea omenirii și vă disparea de îndata și îndata.

Există destul de multe încredinete care stau la baza și care cotizează la sub dezumanizarea și uciderea populației fertile, de aceea care e destul de imbatranit si lipsita de viziune si contrasens ale sexelor si genurilor publice .In Romania, dar în cele 13 tări din Uniunea Europeana, a fost legalizată și exista câteva norme așa mai putina cu descriminare inversa cu legalizarea efectului nociv si crima in formă mondiala, pentru reducerea firiciri si in spiritul dreptatii, egalitatii si justitiei, al colaboariii si respectului reciproc. Copiii sunt surse de bani si ale traficului de organe prin lipsa de adoptarea politici publice pentru dreptruile copiilor, iar copiii saraci sa fie adoptati de catre mame si nu masculinizate. Vedem cum cade din cer tot felul de politicieni publici, care ofera tot felul de concepte si in cadrul politicilor de angajare manipuleaza piata extrem de grav asupra dreptuile omului care sunt universale, fericiere, pace sociala dreptul la educatiei si statul de drept si justitiei sociala. Actele din file ale drepturilor omului sunt erodate, sunt exonerate extrem de multe dreptruile universale, fericire, dreptul la viata, dreptul la educatiei, și dreptul la proetctie sociale din partea statelor de drept ce au devenit arme politica economica.

Nu se poate, dispune de interzicerea adoptia copiilor de catre cupluri ca sunt cica plaja dereptruilor omului , adica propaganda homosexualitatii printre copiii minori și adulti, de către elitele așa zise formatori de opiniei publica.

www.ziarulviitorlro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro